Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Dřevostavby

Přehlídka nejzdařilejších domů ze dřeva se koná v Dobrušce

Další ročník přehlídky nejzdařilejších domů ze dřeva postavených v České republice, které jsou zajímavé po stránce architektonické, konstrukční a dispoziční a které jsou zároveň citlivé k životnímu prostředí, se jmenuje výstava SALON DŘEVOSTAVEB.

SALON DŘEVOSTAVEB
Autor: Dana Ehlová

Jedná se o představení kvalitní architektury ze dřeva v malém sále Společenského centra Kina 70 v Dobrušce, které je možné navštívit od 23. listopadu do 5. prosince. Samotnému zahájení výstavy SALON DŘEVOSTAVEB předcházel zajímavý doprovodný program – první beseda z cyklu Dobruška očima architektů – na němž se představili dva zástupci architektů, oba z východních Čech, kteří pracují na projektech ze dřeva.

Prvním byl Patrik Zamazal, člen skupiny Molo architektů, který seznámil s projekty realizovanými v podstatě po celé republice a který na sebe prozradil, že k dřevostavbám ho přivedla láska ke dřevu – nejdřív se vyučil truhlářem a postupným rozšiřováním svého vzdělání dospěl až k projektování staveb.

Výchozí reklama

Po něm následoval zakladatel společnosti BITTNER architekts Oldřich Bittner, který žije a pracuje přímo v Dobrušce a výsledky jeho práce je možné spatřit v Orlických horách i jinde.

Oba velice zajímavě hovořili o práci architektů, o spolupráci s klienty i o realizovaných zakázkách, nechyběly ani odpovědi na dotazy přítomných občanů.

Autor: Dana Ehlová
Zdroj: novinky.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu