Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Představujeme: Vzácný tibetský nábytek, ozdoba každého interiéru, v SANU BABU

Autentický nábytek z Tibetu – nepřehlédnutelná ozdoba každého interiéru, ať už je zařízen v moderním nebo tradičním stylu, a zároveň zdroj jedinečné energie, přibližující dnešnímu člověku historii a atmosféru místa svého vzniku. Plně funkční originály v požadované evropské kvalitě z Tibetu do České republiky dováží společnost SANU BABU.

Vzácný tibetský nábytek - skříň s výrazným ručně malovaným zdobením

Tibetský nábytek je vyráběn zpravidla z cedrového dřeva, v typické červené barvě a s výrazným zdobením. Detailní kresba zobrazuje symboly z tibetské mytologie a buddhismu, často se objevuje například hlava démona Bhairaba (jedna z hněvivých podob Šivy), který měl sloužit k zahánění zlých duchů a čištění prostoru od negativní energie. Hojně používané jsou také květinové motivy. Nábytek byl před desítkami let vyroben zručnými umělci většinou pro bohaté, vysoce postavené tibetské rodiny.

Výchozí reklama

Společnost SANU BABU z Nepálu, Tibetu a Indie dováží stylovou módu, nábytek, bytové dekorace, dárky a doplňky. Etnické zboží pochází od prověřených nepálských a indických výrobců, SANU BABU dává práci místním řemeslníkům, podporuje školu pro chudé děti v nepálském Lalithpuru a v praxi naplňuje myšlenku Fair Trade – partnerství mezi producenty z rozvojových zemí a spotřebiteli ze zemí vyspělých. Díky dlouholeté znalosti prostředí, zvyků a nabídky zboží na trzích v Nepálu, Tibetu a Indii dokáže SANU BABU reagovat i na individuální přání zákazníků a přivézt například atypické kusy nábytku, soch a dalších unikátů. Na zakázku může být realizován i celý interiér. Truhly, skříně, komody, lavice, jídelní sestavy, postele, stolky, knihovny… různých rozměrů a provedení, nově vyrobený nábytek i antik – původní restaurované kusy. Záleží jen na konkrétních představách zákazníka a dispozicích interiéru.

Nábytek a interiérové doplňky je možné zakoupit v pražských prodejnách SANU BABU v Argentinské ulici (parkování přímo ve dvoře), Michalské nebo v Lazarské ulici a v e-shopu na www.sanubabu.cz.

Zdroj: stavimedum.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu