Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Obýváky, dětské pokoje

Romantika pod hvězdami, aneb obývací pokoj pod širou oblohou / Design

Zimní zahrady stále více z nás využívá jako přímé propojení interiéru s exteriérem. Kromě jistého pocitu luxusu a rozšíření si obytného prostoru přináší tento atypický prostor, samozřejmě při kvalitním zpracování, i nezanedbatelné výhody pro celý dům.

Exteriér domu – pohled na zimní zahradu DAFE-PLAST

„Dnešní zimní zahrady již většinou mají svůj vlastní systém vytápění. „Za použití kvalitního konstrukčního materiálupak dochází v domě k výrazné úspoře tepla, i přes velké okenní plochy. V tomto případě byl na konstrukci stavby použit hliníkový systém, střešní část je zasklena izolačním dvojsklem se sklem SUNENERGY a protisluneční ochranou a bezpečnostní folií a pokovem.,“ uvádí Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel firmy DAFE-PLAST a dodává: „Při správně zvoleném systému zasklení, stínění a orientaci celé zimní zahrady tak nedochází v létě k přehřívání a v zimě k úniku tepla. Snižují se díky tomu náklady na vytápění celého obytného prostoru.“

Výchozí reklama

Podobně jako majitelé tohoto rodinného domu si i vy můžete užívat snídani při východu slunce, večeřet při jeho západu a za jasných nocí pak pozorovat zářivé hvězdy na noční obloze. A to jak v létě, tak v zimě!

DAFE – PLAST, Jihlava, s.r.o.
Společnost DAFE – PLAST Jihlava, s. r. o. vznikla v roce 1992. Zabývá se výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn, ale také zimních zahrad. Za svůj výrobek OKNO PROGRESS Elite získala firma v roce 2011 CENU VEŘEJNOSTI v soutěži Výrobek roku.  DAFE - PLAST se zabývá také poradenstvím, odbornými konzultacemi a projektováním v sektoru oken a plastových a hliníkových dveří. Kvalita výroby, špičkové materiály a široký rozsah poskytovaných služeb řadí společnost mezi nejvýznamnější české výrobce otvorových výplní současnosti.
www.dafe.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Václav Jánský: Pergola Pátek 22. Březen 2024 20:18
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu