Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Soutěže

Nová soutěž pro studenty - KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

…pokud vám nechybí styl a nápad, můžete se zapojit do soutěže o nejlepší návrh koupelnového nábytku v moderním retro stylu. Autor vítězného návrhu bude finančně odměněn a navíc, jeho model bude vyroben a následně distribuován v síti tradičního českého výrobce koupelnového nábytku – společnosti Dřevojas, v. d.

Nová soutěž pro studenty - KOUPELNOVÝ NÁBYTEK
Zdroj: Dřevojas, v. d.

JAK SE DO SOUTĚŽE „STUDENTI PRO DŘEVOJAS“ ZAPOJIT?

Přihlásit se můžete do 18. listopadu 2013 na www.studentiprodrevojas.cz. Stačí vyplnit přihlašovací formulář a přidat k němu váš návrh ve formátu pdf.

CO MUSÍ NÁVRH SPLŇOVAT?

Hlavním kritériem je navrhnout koupelnový nábytek, tedy skříňku s umyvadlem, vysokou doplňkovou skříň a zrcadlo nebo galerku s osvětlením, v moderním retro stylu, a to s využitím moderních trendy materiálů. Model musí být navržen z kvalitních materiálů a v rozměrech pro malou až střední koupelnu. Kromě originálního vzhledu je třeba brát v potaz funkčnost a praktičnost modelu pro denní používání. Více o podmínkách zadání naleznete na stránkách projektu – sekce pravidla.

„Naše výrobní družstvo se na trhu pohybuje s více jak 60 letou tradicí. Za tuto dobu jsme posbírali cenné zkušenosti, které nám pomáhají vyrábět zákaznicky oblíbený koupelnový nábytek.
A protože víme, že vytvořit originální a přitom funkční koupelnovou skříňku znamená dlouhou cestu a vysokou dávku kreativity, připravili jsme pro studenty středních, nástavbových a vysokých škol soutěž s oficiálním názvem Studenti pro Dřevojas. Chceme dát mladým designérům šanci získat zkušenosti a vyzkoušet si uplatnění v oboru,“
vysvětluje Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu Dřevojasu, v. d.

Výchozí reklama

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE

Výsledky soutěže budou zveřejněny 2. prosince 2013. Finančně odměněny budou celkem tři nejzajímavější návrhy. O vítězném návrhu rozhodne odborná porota ve složení: Ing. arch. Kristina Ullmannová, architektka ČKA, PhDr. Alena Řezníčková, šéfredaktorka sekce Bydlení iDNES.cz, Ing. arch. Radim Oblouk, architekt ČKA, Ing. Martin Hájek, technolog Dřevojas, v. d. a Ing. Zdeněk Blažek, marketingový manažer Dřevojas, v. d.

Vítězný návrh bude navíc skutečně vyroben a zařazen do produktového portfolia Dřevojasu! Kromě finanční odměny čeká na výherce kontrakt na vytvoření designu dílčí produktové řady koupelnového nábytku společnosti Dřevojas a spolupráce na dalších návrzích po dobu jednoho roku.

Společnost Dřevojas, v. d. pořádá soutěž ve spolupráci s Mendelovou univerzitou v Brně a Univerzitou J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Více informací naleznete na www.studentiprodrevojas.cz .


Dřevojas, v. d.
Společnost Dřevojas je významným českým producentem a dodavatelem koupelnového nábytku na český i evropský trh. Více jak 60. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou Republiku, Slovensko, ale i Rusko, Švédsko, Německo, Rakousko a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu