Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Stroje

Kvalitní truhlářství opět žádané!

Zvažujete koupi stojů, ale Váš rozpočet je značně omezený? Nákup použitých strojů může být řešením pro malé i velké truhlářské firmy.

Použitá formátovací pila k dostání na Surplex.com
Zdroj: Surplex.com

Poslední dobou stále přibývá lidí, kteří jsou ochotni investovat do kvalitní podlahy či nábytku. A ačkoliv se může na první pohled zdát téměř nemožné konkurovat velkým výrobním gigantům, kteří jsou schopni stlačit ceny na naprosté minimum, řada truhlářských dílen má plné ruce práce.

Stále častěji jsme svědky toho, že lidé přecházejí na zdravější životní styl, neváhají investovat větší sumy do kvalitních potravin. Zákazníci raději volí výrobky, které pocházejí z českých farem a od českých pěstitelů. Tento trend, kdy zákazníkovi nejsou kvalita a původ výrobku lhostejné, se začal promítat i do ostatních průmyslů.

Výchozí reklama

A tak nezbývá než optimisticky věřit, že i menší podniky a malé truhlářské dílny budou stále vyhledávané. Dnešní náročný zákazník však klade velký důraz nejen na kvalitu samotného produktu, ale také doplňkových služeb. Z pohledu firem tyto nároky znamenají vyšší investice do strojů a vybavení, neustálé inovace a sledování trendů na trhu.

Zajímavé řešení poskytuje společnost Surplex, která se zabývá prodejem a nákupem použitých strojů. Použité stroje jsou výrazně levnější než stroje nové a tak si jejich nákup mohou dovolit i firmy, které disponují značně omezeným rozpočtem. Stroje z druhé ruky jsou vybírány tak, aby byly i nadále schopné bezvadného provozu.

Logo Surplex.com

Veškeré aktivity probíhají prostřednictvím online aukcí. Stroje jsou oceňovány odborníky z řad Surplex a jejich detailní popis je doplněn o obrázky, videa a technickou dokumentaci. Stroje a zařízení jsou ve většině případů dostupné ihned nebo v krátkém časovém horizontu.

Na portále Surplex je však možné stroje také prodávat, to je výhodné zejména pro firmy, které se potřebují zbavit svých strojů, ať už z důvodu likvidace či reorganizace výroby.

Nabídka strojů na aukčním portále Surplex je opravdu velmi široká. Naleznete tam jak kovoobráběcí stroje, tak dřevoobráběcí stroje či zařízení pro zpracování syntetických materiálů. V nabídce jsou konvenční i CNC obráběcí stroje. Nechybí ani balící stroje, skladová technika, vozidla, příslušenství a další.

Sekce strojů ke zpracování dřeva nabízí frézky, lisy, soustruhy, pily, brusky, olepovačky, stroje na zpracování dýhy, hoblovky, dlabačky, vrtačky a spoustu dalších.

Použitý dýhovací lis k  dostání na Surplex.com

Použitý dýhovací lis k dostání na Surplex.com

Mimo organizace aukcí použitých strojů si společnost Surplex zakládá na kvalitě poskytovaných služeb, spokojený zákazník je vždy na prvním místě. K službám, které Surplex poskytuje patří oceňování strojů, odborné poradenství, demontáž, stěhování a přeprava strojů.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (3 celkem)

  • Pavel Horny: Re: Neděle 01. Listopad 2020 14:01
  • Honza Fernez: truhlářství Čtvrtek 19. Listopad 2020 15:40
  • Proindustry, s.r.o.: stěhování Středa 07. Červenec 2021 09:55
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu