Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Chytrá koupelna Santé se představila na letošním DESIGN BLOKU

Jak bude vypadat koupelna budoucnosti? To ví přední český výrobce koupelnového nábytku společnost Dřevojas, v. d., která ji představila na letošní výstavě Designblok.

Koupelna budoucnosti SANTÉ bude k vidění na Designbloku
Zdroj: Dřevojas

„Co nás čeká za deset a více let, nevíme s určitostí nikdo. Co však lze předpokládat, je fakt, že na nás bude kladena vyšší zátěž. Právě na základě této vize vznikl projekt chytré koupelny SANTÉ Pro 2025, která nabídne nadstandardní komfort plný Hi-Tech technologií,“ vysvětluje na úvod Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu Dřevojasu.

Výchozí reklama

Koupelna budoucnosti SANTÉ bude k vidění na Designbloku

A co od koupelny SANTÉ můžeme očekávat? „Abyste byli ráno plní energie a večer se vám zase lépe usínalo, nastaví koupelna nejideálnější barvy světel. Zajímavým prvkem koupelny SANTÉ je kromě nábytku v moderním povrchu betonová stěrka, také zrcadlo, které dokáže zvážit vaši tělesnou hmotnost, nebo revoluční sprchová hlavice, jež rozpráší vodu do milionů kapiček a tím vytvoří 10krát větší plochu než při běžném sprchování. A pozor, koupelna se automaticky postará o recyklaci vody nebo květiny, které automaticky zavlaží,“ dodává Ing. Zdeněk Blažek.

Ing. arch. Alena MocováTo ale není všechno. Chytrá koupelna dle návrhu Ing. arch. Aleny Mocové, která s ním vyhrála soutěž Studenti pro Dřevojas 2015, bude časem umět také sledovat vaše tělesné funkce včetně tepové frekvence, automaticky zatmaví okna, nastaví teplotu vzduchu a vody a mnoho dalšího…  

Dřevojas, v. d.
Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70 letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz a www.koupelnabudoucnosti.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Koupelny Dřevojas


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Tomáš Veselý: Středa 01. Červen 2022 02:03
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu