Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Obýváky, dětské pokoje

Jak bydlí páni kluci? Tak, že jim to každý závidí!

Klukovství není omezeno konkrétním věkem, ale jedná se spíše o stav mysli, který mnohé muže neopouští ani ve stáří. Fascinace rychlými stroji, vědou a technikou nebo dobrodružnými příběhy, to jsou věci, které člověka v mládí chytnou a jen tak nepustí. Pojďte se spolu s námi podívat, jak může bydlení takových věčných kluků vypadat!

Nábytková dvířka opatřená potiskem Overface
Zdroj: Trachea

Zdroj podkladů Trachea

Nábytková dvířka opatřená potiskem Overface
Nábytková dvířka opatřená potiskem Overface

Fotografie „nadupaných“ motocyklů nebo výjevy z oblíbených komiksů nemusí zdobit pokoj pouze ve formě plakátů, které se časem stejně odlepí a vyblednou. Oblíbené motivy lze snadno přenést na ostatní plochy v interiéru s pomocí digitálního potisku Overface, který dokáže jakoukoliv grafiku či fotografii vtisknout do povrchu nábytkových dvířek a dalších plošných materiálů! Overface navíc není omezen velikostí - potisknout zvoleným dekorem lze také velké plochy - ať už nábytkové stěny nebo jiný velkoplošný materiál o velikosti až dvakrát tři metry. Díky prověřené technologii je zaručena stálost barev a odolnost vůči běžným poškozením.

Výchozí reklama

Zdroj podkladů J.A.P.

Celoskleněná příčka z Grafoskla
Celoskleněná příčka z Grafoskla

Nemusíte ale zůstávat jen u nábytku. Motivem dle vlastního výběru lze opatřit i celoskleněné dveře, příčky nebo obklady stěn. Umožňuje to technologie Grafoskla, s jehož pomocí lze libovolný grafický motiv zatavit do skla. A Grafosklo toho umí ještě více, kromě grafiky do něj lze zatavit také textil nebo přírodní materiály. Grafosklo je materiálem budoucnosti, což musí ocenit každý nadšenec do vědy a techniky, zvláště pokud v sobě sklo nese například úchvatný motiv oblohy, kterou brázdí proudový dopravní letoun.

Zdroj podkladů Dřevojas

Koupelnový nábytek COLOR v modrém provedení s vysokým leskem
Koupelnový nábytek COLOR v modrém provedení s vysokým leskem

Oblíbenou holčičí barvou je růžová a klučičí barvou modrá! Takové jsou zažité stereotypy, které však v dnešní době postupně pozbývají platnosti. Přesto nikdo nemůže říct, že by modrá barva klukům neslušela. Modrá je totiž barva moře i nebe, kde se odehrávají nejčastější klukovské příběhy a fantazie. A atmosféru těchto klukovských fantazií můžete přenést do své koupelny díky koupelnovému nábytku společnosti Dřevojas.

Zdroj podkladů J.A.P.

Skrytá zárubeň AKTIVE pro otočné dveře a stavební pouzdro AKTIVE STANDARD pro zasouvací dveře
Skrytá zárubeň AKTIVE pro otočné dveře a stavební pouzdro AKTIVE STANDARD pro zasouvací dveře

Páni ani kluci si příliš nepotrpí na ozdůbky a dekorace, které jen zbytečně upoutávají pozornost. V oblibě mají spíše jednoduchá a elegantní designová řešení, která zaujmou svým prvotřídním technickým provedením a funkčností. K takovým určitě patří i skryté zárubně AKTIVE od společnosti J.A.P. Ty nabízí absolutně čistý dveřní průchod, kdy dveře přesně lícují s okolní zdí. Skryté zárubně AKTIVE jsou určeny pro otočné dveře, ale společnost J.A.P. nabízí také stejnojmennou řadu stavebních pouzder, do kterých zajíždějí zasouvací dveře a které jsou taktéž bezobložkové.

Zdroj podkladů SOLODOOR

Dveře SIMA s povrchem SOLO 3D v dekoru eben a s prosklením satináto

Dveře SIMA s povrchem SOLO 3D v dekoru eben a s prosklením satináto

Malí kluci často sní o dobrodružných cestách do vzdálených krajin za divokými kmeny a exotickou faunou a florou. Někteří z nich si pak v dospělosti tyto sny plní a kromě neuvěřitelných zážitků si ze svých cest přivážejí i suvenýry v podobě uměleckých nebo rituálních předmětů, kterými zdobí interiéry svých domovů. Ti kdo patří k těmto dobrodružným duším, jistě ocení možnost doplnit svoji sbírku například dveřmi s povrchem exotického dřeva. A nemusí si hned pořizovat dveře celé z ebenu. V dnešní době již existují mechanicky odolné laminátové povrchy jako například SOLO 3D, který dovede věrně napodobit strukturu exotických dřevin jako právě eben a to včetně veškerých přirozených nerovností, které při doteku vyvolávají pocit jako při pohlazení skutečného dřeva.

Materiály byly připraveny ve spolupráci se společností Dřevojas, www.drevojas.cz, J.A.P. www.japcz.cz, SOLODOOR, www.solodoor.cz a Trachea, www.trachea.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (2 celkem)

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu