Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Pozvánky

POZVÁNKA - Předvedení truhlářských strojů u BG Technik v LIBERCI

Dovolujeme si Vás pozvat do sídla společnosti BG Technik v Liberci (Dr. Milady Horákové 1093/116a, Liberec –Rochlice) na předváděcí dny truhlářských strojů. 3. a 4. prosince od 9 do 17 hodin budou k vidění stroje Altendorf a ABG. Můžete se těšit i na výstavní slevy. Kromě formátovacích pil nové generace budou k vidění i tradiční olepovací stroje.

Na předváděcí akci bude předvedena automatická olepovačka hran ABG Max 330, kterou firma BG Technik nyní nabízí za výhodnou akční cenu 149 900 Kč.

Výchozí reklama

 

Olepovací stroj MAX 330

Olepovací stroj ABG MAX 330

s nádobkou na lepidlo může nalepovat na rovné dílce hrany s automatickým podáváním. Nanáší lepidlo přímo na dílce jak s plastovou hranou (do 3 mm) v rolích nebo dřevěnou (do 4 mm) v pruzích. Je vybaven automatickým zakracováním a leštící jednotkou, která čistí dílce po obou stranách. Nádobka na lepidlo potažená teflonem má kapacitu 1,1 kg a má 3 topidla a regulátor teploty s automatickým pohotovostním režimem. Kvalitu nalepení zvyšuje předehřívací lišta zejména v případech, kdy stroje pracuje v chladnějších dílnách.

Pracovní cyklus je ovládán elektronickým řídícím systémem s oddělenou kontrolou každé jednotky. Vysoce účinný odsávací systém umožňuje, aby pracovní prostor zůstával čistý.

2 kopírovací kotouče uložené na pružinách zajišťují pevné vedení dílce při frézování. Horní i spodní fréza se nastavuje samostatně. Frézy mají výměnné nástroje z tvrdokovu.

Olepovat lze dílce o síle 12 – 45 mm. Rychlost posuvu dílců je 5 m / min. Posuv dílců zajišťuje horní pás a spodní válečky s možností nastaveni úhlu pro optimální přítlak dílce k jednotlivým agregátům. Pro širší dílce lze použít výsuvnou opěru. Konečnou úpravu dílců zajišťují čistící válce.

Celkový příkon všech agregátů včetně ohřevu lištu je 3,2kW. Stroj váží 348,00 kg a díky malým rozměrům se hodí zejména do provozů s omezeným prostorem.

 

Pro každého návštěvníka je připraveno občerstvení.

Na setkání s Vámi se těší tým pracovníků BG Technik CS.

Kontakt:

Logo BG Technik

Mobil: 602 750 656
Email: prodej.liberec@bgtechnik.cz
Web:  BG Technik

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu