Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Pohlaďte si Velvet Touch - novinkový povrch na koupelnovém nábytku

Už vás nebaví nudné vybavení vaší koupelny? Chtěli byste něco zvláštního? Co takhle třeba koupelnový nábytek modelu ENZO s povrchovou úpravou v exkluzivní variantě Velvet Touch?

„Jedná se o lakovaný hluboký mat v béžovém odstínu, který má na dotek strukturu lidské kůže. Nespornou výhodou této povrchové úpravy je také odolnost proti tvorbě otisků prstů,“ říká Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku.

Výchozí reklama

A pokračuje: „Součástí této řady je také galerka s LED diodovými pásky v bočních minimalistický lištách, které nesou stejný odstín jako celá sestava. Zásuvky je možné doplnit o pořadače či protiskluzové podložky, takže všechny uložené předměty zůstanou vždy na svém místě.“ Dopřejte vaší koupelně stylový nábytek s neobvyklou povrchovou úpravou.

Dřevojas, v. d.

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Koupelny Dřevojas


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu