Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Truhlářské nástroje

Montážní přípravky a pomůcky HETTICH 5: přípravky pro kompletaci zásuvek ArciTech, InnoTech a MultiTech

V 5. dílu našeho seriálu "Montážní přípravky a pomůcky HETTICH" vám představíme přípravky pro kompletaci zásuvek programu ArciTech, InnoTech a MultiTech.

Přípravky pro montáž zásuvek ArciFit

ArciFit 100 - HettichPro montáž zásuvek a vysokých zásuvek programu ArciTech existuje hned několik specializovaných přípravků, jejichž konstrukce a ovládání vychází z kapacity produkce. Nejjednodušším přípravkem pro kompletaci zásuvek programu ArciTech je přípravek ArciFit 100, který se uplatní pro menší řemeslné provozy. S jednoduchým přípravkem ArciFit 100 pro manuální vkládání a montáž s veškerými nastaveními bez použití nářadí lze vyprodukovat až 15 zásuvek za hodinu. Přípravek umožňuje uchycení bočnic, jejich upevnění, nasunutí dna, uchycení zad a kompletní sešroubování korpusu zásuvky.

Obdobné přípravky InnoFit, resp. MultiFit, jsou k dispozici i pro jiné zásuvkové programy – pro kompletaci zásuvek  InnoTech, resp. montáž zásuvek s relingem MultiTech.

Videoukázka montáže zásuvek ArciTech za použití lehké a na místo nenáročné pomůcky ArciFit 100:

Výchozí reklama

Přípravek InnoFit Pro

Přípravek InnoFit Pro - HettichStředně velké truhlářské provozy zcela jistě využijí montážní přípravek InnoFit Pro, sloužící ke kompletaci zásuvek a vysokých zásuvek programu InnoTech bez relingu i s relingem. S  přípravkem InnoFit Pro pro manuální vkládání a montáž s veškerými nastaveními bez použití nářadí lze vyprodukovat až 40 zásuvek za hodinu. Přípravek s uchycením na pracovní desku stolu umožňuje uchycení bočnic, jejich upevnění, nasunutí dna, uchycení zad a kompletní sešroubování korpusu zásuvky. Solidní hliníková rámová konstrukce umožňuje montáž zásuvek individuální šířky, stejně jako zásuvek o šířce 275 mm, resp. zásuvek o šířce od 300 mm do 1200 mm s krokem po 50 mm. Zásuvky mohou mít hloubku 260, 300, 350, 420, 470, 520 a 620 mm a záda o výšce 70, 144 a 176 mm.

Videoukázka montáže zásuvek InnoTech pomocí přípravku InnoFit Pro:

 

Přípravek MultiFit Pro

MultiFit Pro - HettichPro středně velké truhlářské provozy a výrobce nábytku je určen přípravek MultiFit Pro. Solidní rámová hliníková konstrukce slouží ke kompletaci zásuvek MultiTech s relingem i bez něj při výrobní kapacitě až 40 zásuvek za hodinu. Pomocí pevných dorazů lze nastavovat rozměry zásuvek individuální šířky, stejně jako zásuvek o šířce 275 mm, resp. zásuvek o šířce od 300 mm do 900 mm s krokem po 50 mm. Zásuvky mohou mít hloubku 250, 275, 350, 400, 450, 500 a 550 mm a záda o výšce 86, 118, 150 a 214 mm.

A co říci závěrem k malému výčtu nejpoužívanějších pomůcek? Inteligentní montážní přípravky značky Hettich přinášejí velkou úsporu času a komfort při kompletaci nábytku. Představené výrobní pomůcky jsou však jen nepatrnou částí technických vymožeností pro výrobce nábytku, které společnost Hettich nabízí. Firemní technici jsou schopni a ochotni poskytnout maximální poradenský servis pro zlepšení produktivity práce a vybavení dílny či výrobního provozu bez ohledu na velikost podniku. Zájemci mohou oslovit technika přímo ve firmě, nebo využít některé z předváděcích akcí u některého z oblastních prodejců nábytkového kování Hettich.


HETTICH – Představení společnosti

Historie společnosti Hettich, jednoho z největších výrobců nábytkového kování ve světě, vychází z vynikajícího řemeslného umu a uplatňování netradičních řešení v konstrukci výrobků jemné mechaniky a nábytkového kování, doplněného o úspěšnou podnikatelskou a obchodní činnost. Dnes je skupina 38 dceřiných společností a výrobních podniků v Americe, Evropě i Asii již ve čtvrté generaci stoprocentním rodinným podnikem, vedeným Dr. Andreasem Hettichem. Společnost Hettich se sídlem v německém Kirchlengernu vybudovala ve Žďáru nad Sázavou moderně vybavený výrobní podnik, který zásobuje nejen český trh, ale i odběratele v celém světě. Výrobky společnosti Hettich představují nejen špičkové výrobky z hlediska neustálého technického a technologického vývoje, ale i designové vzory, udávající směr výroby moderního nábytku nejvyšší estetické hodnoty. Svědčí o tom řada respektovaných designových ocenění. Společnost také podporuje snahy o udržitelný rozvoj a ochranu životního prostředí.

Logo Hettich

HETTICH ČR, k.s.
Jihlavská 3
591 01 Žďár nad Sázavou
Tel.: 566 692 111
Mail: hettich@hettich.cz
www.hettich.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu