Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

For Habitat: Obchodní jednání pro nábytkářské firmy na souboru veletrhů FOR HABITAT 2016

Dovolte nám pozvat Vás na B2B obchodní setkání firem které se uskuteční u příležitosti konání veletrhu FOR HABITAT v pátek 18. 3. 2016 v konferenčním sále č. 1 mezi 11. a 14. hodinou v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Rádi bychom Vás mimochodem upozornili na obchodně zajímavého účastníka tohoto setkání. Jedná se o firmu Bolderaja Serviss SIA, pan Dzintars Gaicenko (obchodní ředitel) z Litvy - výrobce a dodavatel kancelářského nábytku, školního nábytku, nábytku pro předškolní děti, který poptává spolupráci s výrobci, hledá dodavatele: kancelářských židlí, kovových komponentů pro kancelářský nábytek a doplňků pro kancelářský nábytek.

Využijte příležitost k získání nových obchodních kontaktů, konzultací a poradenství od partnerů z obchodních komor, velvyslanectví a dalších institucí.

Naplánovaná jednání budou probíhat mezi 18. 3. 2016 v konferenčním sále č. 1 mezi  11. a 14. hodinou v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Profily přihlášených účastníků si můžete prohlédnout zde.

 

Výchozí reklama

Pokud se budete chtít zúčastnit obchodní schůzky či využít poradenství některého z účastníků, zaregistrujte se přímo v profilu vybraného účastníka.

V případě, že máte zájem o setkání s jiným typem účastníků, napište nám, jaké obchodní partnery hledáte a o jaké schůzky máte zájem a v případě možností vás propojíme s vhodnou protistranou. Pokud se nepodaří při jarním veletrhu, budeme pro vás hledat partnery také při podzimním veletrhu FOR INTERIOR, kde je plánováno obdobné setkání.

Účast na této akci již potvrdili např.:

Nákupčí z Litvy, který hledá dodavatele kancelářských židlí, kovových komponentů pro kancelářský nábytek a doplňků pro kancelářský nábytek

Poradenství bude poskytovat např.:

–  Czech Trade
–  Ekonomické oddělení Rakouského velvyslanectví Advantage Austria
–  Ekonomické oddělení Polského velvyslanectví
–  Italsko-česká smíšená obchodní a průmyslová komora

Přidejte se i vy, kontaktujte nás se svými požadavky. Promluvit si můžete i s členy představenstva Klastru českých nábytkářů.


Profily přihlášených účastníků zde.

Více informací podá Jana Kočišková: kociskova@abf.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu