Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Koupelnová fantazie

Také máte jasnou představu o tom, jak by měla vypadat vaše koupelna? Měla by mít neotřelý design, vybavení v atypických rozměrech či oblé tvary? Máte jasnou vizi, a přesto nemůžete najít to pravé? Už nemusíte hledat, máme pro vás řešení.

Dreja na míru - originální skříňka ve tvaru písmene B
Zdroj: Dřevojas

Atypický nábytek to nemusí být pouze nábytek netradičních rozměrů, ale především oblých tvarů či originálního vzhledu. Výjimkou není ani moment, kdy máte krásné umyvadlo, ale už k němu postrádáte adekvátní skříňku.

,,Realizaci vašich tajných přání nebo představ už nic nestojí v cestě… alespoň co se týká designu koupelnového nábytku. Ani ta nejobsáhlejší nabídka modelů totiž nemusí upokojit všechny vaše požadavky. Nechte si proto navrhnout a vyrobit model skříňky v designu přesně podle vašeho vkusu, fantazii se meze nekladou. Možné to je díky špičkové atypické výrobě Dřevojas na míru,“ vysvětluje Ing. Zdeněk Blažek, manažer marketingu z Dřevojasu.

Výchozí reklama

Dreja na míru - originální skříňka ve tvaru písmene B

Pro všechny, kteří chtějí originalitu, a preciznost může být výroba na míru ideálním řešením. Také netradiční povrchy koupelnového nábytku nejsou překážkou k realizaci vaší vysněné koupelny. Na výběr je z mnoha různých dekorů od velmi moderní lakované úpravy, která je k dostání ve třech variantách, stříkaném lesku, matu a polomatu, či naopak - pro příznivce spíše přírodního designu je ideální variantou laminovaný dřevodekor, který jedinečným způsobem imituje rostlé dřevo.

Variant a možností je mnoho a záleží už jen na každém z nás, čemu dá přednost… Fantazii se meze nekladou!

Dřevojas, v. d.
Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Již 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz .

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Koupelny Dřevojas


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu