Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Trachea: Kvalitním nábytkem proti teplu a vlhkosti

Kuchyňská dvířka musí snášet vyšší vlhkost a teplo. Jakou variantu zvolit, aby se pod tímto náporem nerozklížila? Dobrý ip najdete v článku ...

T.acrylic mat - arktická modř
Zdroj: Trachea

Působení vody, všudypřítomná vlhkost nebo prudké změny teplot… zejména v místnostech, jako je kuchyně nebo koupelna, se s tím vším musíme každodenně potýkat nejenom my, ale i náš nábytek. Při jeho výběru proto nedejte pouze na působivý vzhled a design, ale zajímejte se i o kvalitu provedení a použitých materiálů. „Do místností, které jsou často vystaveny změnám teplot nebo vlhkosti, vybírejte nábytková dvířka s odolnými akrylátovými povrchy jako například T.acrylic,“ doporučuje pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení Trachea, a.s., která je největším výrobcem nábytkových dvířek na českém trhu.

Výchozí reklama

A doplňuje: „T.acrylic bez problémů odolá působení zvýšené vlhkosti v koupelně i teplu kuchyňských spotřebičů. Neohrozí jej ani sluneční paprsky, které u jiných materiálů běžně způsobují změnu barevnosti.“

 Dvířka s povrchem T.acrylic  technologií PUR po týdenním působení vody nevykazují žádné poškození Laminátová dvířka hraněná technologií  EVA po týdenním působení vody, na   kterých je jasně patrné nabobtnání a rozevření spáry 
Dvířka s povrchem T.acrylic technologií PUR po týdenním působení vody nevykazují žádné poškození. Laminátová dvířka hraněná technologií  EVA po týdenním působení vody, na kterých je jasně patrné nabobtnání a rozevření spáry.

Za vysokou odolností akrylátových dvířek stojí kromě kvalitního povrchu také technologie olepení PUR, při které je potřeba méně lepidla, než u jiných technologií. „Při olepování PUR vytváří vzniklý spoj mezi hranou a plochou dvířek téměř neviditelnou spáru, která nejenže dodává dvířkům elegantní vzhled, ale především zabraňuje průniku vody a vlhkosti. PUR lepidla mají navíc po vytvrdnutí vysokou tepelnou odolnost. Na rozdíl od laminátových dvířek, která jsou hraněná méně kvalitními EVA lepidly, tak nedochází k odlepování hran ani nežádoucímu bobtnání“ vysvětluje pan Martin Dusík.

Dvířka s povrchovou úpravou T.acrylic jsou dostupná v široké škále barevných provedení a to jak v lesklé, tak i trendy matné variantě. Každý si tak mezi nimi jistě vybere taková, která budou skvěle ladit s celkovým pojetím interiéru.

T.acrylic - lesk - Bordeaux, šedá a černá metalíza
T.acrylic - lesk - Bordeaux, šedá a černá metalíza
T.acrylic mat - bílá
T.acrylic - mat - bílá

Více na www.trachea.cz.

TRACHEA, a.s.

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a dvacetileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu