Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Stroje

Novinka: IGM DR500 Ruční olepovačka s nanášením lepidla

Nová revoluční řada inovovaných olepovaček IGM na olepování nábytkových dílců je určena ke kvalitnímu nalepování 0,3mm - 3mm ABS, PVC, nábytkových hran nebo dýhy (do 1,5mm) na rovné nebo tvarové dílce tlouštky 10mm - 65mm. Granulové lepidlo se po roztavení rychloohřevem v tavné komoře nanáší inovovaným systémem přímo na pásku, která je poté perfektně přichycena k dílci pomocí pogumovaného válečku. Díky důmyslným vylepšením olepovačky je páska přilepena pevně na hranu dílce po celé své výšce i délce. Výsledkem je přesvědčivě pevný spoj pásky a lamina jako u ostatních olepovaček.

Olepovačka hran - DR500
Zdroj: fachshop.cz

- Světově první olepovačka s dobíjecí Aku baterií pro bezšňůrový provoz.
- Plynulá změny posuvu 2-6m/min s ovládáním na rukojeti.
- Digitální displej pro ovládání teploty, indikace rychlosti posuvu a nabití baterie.
- Lepení až 3mm nábytkové hrany ABS, PVC nebo dýhy.
- Inovovaný systém nanášení lepidla, který je lepší než dvojité nanášení.
- Pevně a čistě nalepené hrany bez přetoků lepidla.
- Rovné i tvarové dílce do tlouštky 65mm.
- Olepování hran pod úhlem +/-15°.
- Masivní konstrukce kluzného opěrného stolu s měřítkem tlouštky desky.
- Vylepšená fuknce přitlačení a olepování vnitřního rohu.
- Velmi rychlé rozehřátí do provozní teploty pomocí rychloohřevu.

Výchozí reklama

IGM olepovačky nové generace mají mnoho jedinečných a patentovaných prvků, které nikde jinde nenajdete. Všechny části olepovačky jsou velmi přesně opracované a precizně smontované. Proto olepovačky IGM garantují profesionální použití, dlouhou výdrž, minimální údržbu a spokojeného uživatele. 

Rychloohřev nejnovější generace roztaví lepidlo do 5 minut ze studeného stavu do pracovní teploty. Pokud navíc doplňujete lepidlo alespoň do z poloviny plného zásobníku, udržuje termostat stroj neustále v provozní teplotě. Olepovačka má plynulé nanášení lepidla, které lze regulovat snadno dostupným ovladačem na rukojeti. Inovovaný systém nanášení lepidla, který je lepší než dvojité nanášení, vždy přesně a rovnoměrně dávkuje lepidlo na pásku bez vynechávání nebo přetoků a znečištění stroje.

Páska je naváděna speciálním vedením s nastavitelným přítlakem na nanášecí válec (rozlišení 1 mm), což umožňuje přesné a bezproblémové navedení pásky k nanášecímu válci a nanesení lepidla na pásku.

Detail navádění pásky s přítlakem k navedení pásky k nanášecímu válci

Olepovačka - pogumované rukojeti umožňují přesné vedení strojeDvě pogumované ergonomické rukojeti umožňují přesné vedení stroje po dílci. Opěrný vodící stůl má ze spodní strany speciální kluznou vrstvu pro lehčí posuv po materiálu bez rizika poškrábání.

 

Olepovacka DR500 - měřítkoeritko pro přesné nastavení podle tloušťky deskyVodící stůl je vybaven měřítkem pro přesné nastavení podle tlouštky desky, které je zajištěno v masivním držáku. Inovovaný systém naklopení v rozmezí +/-15° zajišťuje přesné olepování zkosených hran. Rukojeť víka lepidla může být umístěno ve dvou polohách podle typu olepování.

Olepovačka DR500 má moderní digitální ovládací displej pro volbu teploty a rychlosti posuvu, který je umístěn vodorovně, tak abyste měli proces olepování neustále pod kontrolou. Vždy přesně nastavíte požadovanou teplotu. Teplotní rozsahy jsou 120 °C - 200 ° C ± 1 ° C. Rychlost posuvu je plynule nastavitelná na rukojeti v rozsahu 2 - 6m/min pro optimální rychlost olepování a praktičnost ovládání.

Olepovačka hran DR500 - ovládací displej

DR500 je světově první olepovačkou, která může pracovat také v systému bezšňůrového provozu díky nabíjecímu akumulátoru pro maximální komfort a praktičnost při práci. Po odpojení napájecího kabelu akumulátor pohání standardně posuv a nanášení lepidla. Přepínačem můžete zapnout také temperaci komory tavného lepidla, což zamezí chladnutí lepidla při olepování dlouhých dílců nebo při delší práci bez napájecího kabelu.

Je to nejpropracovanější olepovačka hran s možností olepovat bez připojení k elektrické energii, ideální pro všechny typy olepování při práci na montážích nebov dílně či při upnutí do pracovního stolku.

VIDEO: DR500 - ruční lepovačka s nanášením lepidla


Obsah balení: M951 Kapovací kleště na tvarové i rovné dílce, BC25 Zásobník pásky, Aku baterie, sada klíčů, 800g vysoce kvalitního lepidla a návod k obsluze. Baleno v plastovém přepravním kufru s pojezdem pro  bezpečnou přepravu na montáže.

 

Typ  DR500 
Doporučené použití  Profesionální výroba
Příkon 230V  855 W
Tloušťka olepovací hrany  0,4 - 3 mm
Šířka olepovací hrany  10 - 65 mm
Zkosení hrany  75°- 105°
Min. vnitřní radius dílce  25mm
Rychlost posuvu  2-6 m/min.
Rozsah teploty  120 - 200° C
Doporučená tavná teplota  140° C
Obsah tavné komory  400 ml
Délka x šířka x výška  340 x 300 x 350 mm
Hmotnost stroje  9,8 kg

Zdroj: www.fachshop.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu