Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Dveře

J.A.P. - Kam až mohou dveře růst?

Nová generace dveří s hliníkovou konstrukcí pořádně zahýbala s rozměry dveří – posuvný cvalík o váze 160 kg nebo otočné řešení bez nadpraží do výšky 3, 7 m…. ukázku skloubení těchto dveřních obrů v interiéru pomocí skleněného pláště přináší aktualita českého výrobce – přerovského J.A.P.

Dveře MASTER
Zdroj: J.A.P.

Toužíte po opravdu impozantních dveřích do svého prostorného vzdušného interiéru? Máte obavy, že takové dveře budou příliš těžké a budete se muset spokojit s kompromisy? Ale vůbec NE! Dnes je už z čeho vybírat! Příkladem jsou dveře Master, jejichž konstrukce je z hliníkových profilů a díky nim mohou dorůst až do výšky 3,7 metru a i do šířky se mohou pěkně rozrůst a to do jednoho metru. Stačí si pouze vybrat, zda se vám líbí na dveřích například sklo, dýha, či laminát. Aby mohly otočné dveře vyrůst skutečně od podlahy až ke stropu, pak je třeba zvolit verzi tzv. bez nadpraží a o skutečně exotický kousek máte ve svém bytě postaráno.

Výchozí reklama

Maxi dveře však nemusí být pouze otočné, není třeba se totiž vzdávat ani dveří posuvných a to díky posuvnému systému Premium, se kterým se vaše možnosti značně rozšiřují. A to doslova! „Posuvný systém Premium je určen k uchycení do nosného stropu, ze spodní strany je kryt stropními podhledy, takže nic nebrání posuvným dveřím MASTER skutečně vyrůst až ke stropu. Ani šířkou nejste omezeni, posuvný systém Premium může být pro více dveří dlouhý až šest metrů a unese 160 kg váhy,“ uvádí pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P., která je výrobcem ucelené řady dveřních systémů.

Dejte dveřím šanci vyrůst a nechte se překvapit jejich monumentálností!

Společnost "J.A.P." spol. s r. o.
Přerovská společnost J.A.P. působí na českém trhu již od roku 1991. Její filozofií je dodávat na trh stavební kovové prvky vysoké kvality s nápaditým designem, za přijatelnou cenu. Svým zákazníkům nabízí celoskleněné produkty, včetně designového Grafoskla, stavební pouzdra pro zasouvací dveře, ucelenou nabídku posuvných systémů po stěně, stahovací schody, včetně jejich protipožární a zateplené úpravy, interiérová a exteriérová točitá, segmentová a bočnicová schodiště, nerezové zábradlí. Svoji obchodní politiku směřuje jak na tuzemský, tak zahraniční trh. Bližší informace na www.japcz.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (2 celkem)

  • Tomáš Veselý: Pátek 08. Červenec 2022 22:31
  • Dana Moravcová: Sobota 13. Srpen 2022 15:37
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu