Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Dveře

Tajné dveře

A máme tu jeden zajímavý tip pro interiér – TAJNÉ DVEŘE… od českého výrobce JAP ...

Dveře MASTER se skrytou zárubní
Zdroj: J.A.P.

V žádném zámku nesměly chybět ukryté dveře do tajemných chodeb či komůrek. Ale dveře, které nebudou na první pohled viditelné, mohou najít své uplatnění i v současném moderním interiéru… i když jejich účel může být čistě designový. Necháte-li celý dveřní systém splynout se zdí, nic nebude rušit jednolitou plochu stěny.

Výchozí reklama

Díky čemu je to možné?

Musíte zvolit správné dveře a k nim skrytou zárubeň. Dveře MASTER mohou mít na svém povrchu penetrovanou MDF desku, která sice není pohledová, ale je připravena sloužit jako nosič pro výmalbu či tapetu, které jsou totožné s okolní zdí. A díky tomu dveřní křídlo lehce splyne se svým okolím,“ vysvětluje pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P., českého výrobce designových dveřních systémů. Aby byly dveře opravdu nenápadné, je potřeba schovat také jejich obložku, což dnes už není žádný problém. „Skrytá zárubeň AKTIVE je celá schovaná v příčce, nenarušuje tak celistvost stěny,“ doplňuje pan Paksi. Je už jen na vás, zda vaše tajné dveře povedou do koupelny či šatny a zda zvolíte otočné či posuvné. Dveře MASTER ve skryté zárubni AKTIVE umí být diskrétní v obou variantách.

Společnost "J.A.P." spol. s r. o.
Přerovská společnost J.A.P. působí na českém trhu již od roku 1991. Její filozofií je dodávat na trh stavební kovové prvky vysoké kvality s nápaditým designem, za přijatelnou cenu. Svým zákazníkům nabízí celoskleněné produkty, včetně designového Grafoskla, stavební pouzdra pro zasouvací dveře, ucelenou nabídku posuvných systémů po stěně, stahovací schody, včetně jejich protipožární a zateplené úpravy, interiérová a exteriérová točitá, segmentová a bočnicová schodiště, nerezové zábradlí. Svoji obchodní politiku směřuje jak na tuzemský, tak zahraniční trh. Bližší informace na www.japcz.cz nebo www.skrytazaruben.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Dveře JAP Zárubně


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu