Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Stroje

ROJEK - dřevoobráběcí stroje - řada INDUSTRY 9

Společnost ROJEK představila na veletrhu PRAGOLIGNA své vynikající dřevoobráběcí stroje, které vyrábí ve dvou typových řadách. Nyní se zaměříme na stroje řady INDUSTRY 9. Dřevoobráběcí stroje INDUSTRY 9 - kompletně inovovaná modelová řada profesionálních dřevoobráběcích strojů a zařízení vlastní výroby, určená pro sériovou výrobu, do specializovaných výrobních provozů a technologických celků. Kvalitní dílenské zpracování řadí tyto stroje mezi nejlepší ve své třídě ... podívejte se na video!

Společnost Rojek si je vědoma různých potřeb svých zákazníků a proto může stroje dovybavit dle jejich individuálních potřeb.
Součástí služeb je velmi kvalitní a rychlý servis, který je zajišťován proškolenými techniky, nejen v České republice a na Slovensku, ale všude tam, kde jsou stroje Rojek exportovány.
Firma ROJEK dodává své výrobky do desítek zemí celého světa již 96 roků. Všechny její stroje jsou vyráběny v České republice, s použitím těch nejlepších a dlouhodobě osvědčených materiálů a komponentů. Značka ROJEK je zárukou vynikající české a evropské kvality.

Kontaktujte společnost ROJEK, rádi vám poskytneme další informace.

Představení dřevoobráběcích strojů společnosti ROJEK - rada INDUSTRY 9:

Výchozí reklama

 

---> Podrobné informace ke strojům řady INDUSTRY 9

Logo - Rojek

ROJEK prodej, spol. s r.o.
Masarykova 16
517 50 Častolovice
Česká republika
www.rojek.cz

Rodinná firma ROJEK má 94-letou strojírenskou výrobní tradici. Sídlí v Častolovicích v Královéhradeckém kraji, kde je také předváděcí hala s kompletním sortimentem dřevoobráběcích strojů a vzorkovna uceleného sortimentu tepelné techniky. Výrobní závod má sídlo v nedalekém Kostelci nad Orlicí. Společnost ROJEK je významným světovým výrobcem ve svém oboru a má trvalé obchodní zastoupení ve více než 65 zemích po celém světě.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu