Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Designérka Zuzana Šislerová navrhla dětský nábytek

dotties2.jpg

Komodu Prasátko, vysokou skříň Kočku i noční stolek Koťátko najdete u nové značky Dotties. Navrhla ho mladá návrhářka Zuzana Šislerová.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Pochvala

Design opravdu velmi zajímavý a mě se líbí, ale je až příliš výstřední (mě se výstřednosti líbí). Zrovna zařizuji dětem pokojíček, jsou jim 6 a 8 let, takže se poohlížím po nějakých dětských motivech. Velmi mě zaujal nábytek v pirátském či princeznovském motivu, na který jsem narazila na https://www.hezkydetskynabytek.cz/detske-pokoje/black-pirate.html . Spíše než peníze řeším kvalitu, takže si s výběrem dávám načas. Myslím si, že u dětského nábytku je na prvním místě bezpečí a pak teprve design.

Dětský pokoj

My jsme s manželkou taky nedávno zařizovali pokojíček. Chtěla ho mít hotový ještě než se syn narodí. Sice ho teď nebude využívat, ale je pravda, že pak budeme mít úplně jiné strasti. Takhle jsme na to měli klid. Se vším jsem jí pomáhal, aby si nemyslela, že je na to sama. Dokonce jsem objednal i nějaké oblečení z https://www.tamaiti.cz/ a s tím jsem manželku asi nejvíc překvapil :-D .

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu