Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

Nábytkové folie razí synchronní dřevo ve 3D

Nejnovější informace o trendech v dekorech folií na nábytek. Veletrh Interzum představil prostřednictvím jednoho z největších výrobců folií, společnosti RENOLIT, synchronní 3D ražbu.

Folie ENDgrain synchronní - detail
Zdroj: RENOLIT

Novinkové dekory hlásí interiérové folie. Jejich hlavním ryse je zcela realisticky napodobený přirozený povrch přírodního dřeva. Příkladem jsou folie ENDgrain a Gladstone Oak od RENOLITu v synchronním provedení, u kterých se dokonale kloubí autentické zpracování 3D prolisů s texturou dřevěných vláken!

Výchozí reklama

zpracování 3D prolisů s texturou dřevěných vláken!  „Reliéf a natištěný dekor musí odpovídat přírodní realitě do posledního detailu. Toho je docíleno použitím nové technologie pro 3D ražbu na termoplastické folie, které se oproti původnímu tisku na papír výborně přizpůsobují procesu ražby,“ uvádí Ladislav Csanda, ředitel RENOLIT Tábor s.r.o. a dodává: „Pro absolutně věrný povrch přírodního dřeva je kladen důraz právě na sladění tisku a prolisu.“

Folie ENDgrain synchronní - RENOLIT

Série Gladstone Oak nabízí například tmavý dekor Tabák a varianta ENDgrain, která si zachovává vzhled příčného řezu kmenem stromu, upoutává rustikálním dekorem Raw. „Pokud chceme, aby tyto zcela věrné ražby přírodního dřeva v interiéru vynikly, je dobré je kombinovat s kontrastními kamennými obklady z břidlic nebo mramorů,“ doporučuje závěrem Ladislav Csanda.

Ideálním využitím nových reliéfních folií v interiéru je nejen povrch nábytku, ale například i podlahové krytiny. Díky jejich vzájemnému ladění dochází k synchronizaci nejen s přírodním vzorem, ale i v rámci dílčích prvků interiéru.

Více informací najdete na www.renolit.com nebo si je vyžádejte na tabor@renolit.com.

RENOLIT Group je mezinárodní leader ve výrobě vysoce kvalitních plastových fólií a souvisejících výrobků pro technické aplikace. Tento nezávislý rodinný podnik nastavuje oborová měřítka pro kvalitu a inovaci již 70 let. V současnosti zaměstnává asi 4500 zaměstnanců ve více než 30 výrobních závodech a výhradních obchodních zastoupení.Značka RENOLIT má celosvětovou reputaci pro své technické znalosti, moderní design výrobků a pro svůj partnerský přístup k zákazníkovi.

RENOLIT plastové fólie poskytují nábytku, stavebním komponentům a spotřební elektronice možnost zušlechtění povrchu fólií pomocí dekorativního potisku, utěsnění střešních konstrukcí a podzemních staveb a opláštění bazénů. Vyrábíme folie a hadičky pro lékařské účely, recyklovatelné kompozitní panely obsahujících přírodní vlákna pro stavebnictví a automobilový průmysl. RENOLIT folie jsou také používány jako klíčový materiál pro vybavení kanceláře, v interiérech vozidel, samolepicích výrobků pro grafický design a výrobu etiket a také technických výrobků.

www.renolit.com / www.renolit.com/exterior

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu