Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

WOOD-TEC 2017 s inovacemi

Už 15. ročník Mezinárodního veletrhu pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC se bude konat na brněnském výstavišti od 31. října do 3. listopadu 2017. Tento veletrh je nejdůležitějším setkáním odborníků v dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu v České republice a na Slovensku.

Veletrh probíhá za podpory evropského sdružení výrobců dřevozpracujících strojů EUMABOIS a dalších českých profesních asociací z oblasti zpracování dřeva a nábytkářského průmyslu. Veletrh je koncipován jako česko-slovenský, v minulém ročníku zaznamenali pořadatelé zvýšenou návštěvnost ze Slovenska a i letos bude v návštěvnické kampani věnována Slovensku mimořádná pozornost. Aktivity zaměřené na zahraniční návštěvníky se připravují ve spolupráci se Svazem výrobců dřevozpracujících strojů a zařízení. Podle průzkumů poptávají návštěvníci jak stroje pro zpracování dřeva, tak komponenty pro výrobu nábytku.

Výchozí reklama

Na konci května proběhla první uzávěrka vystavovatelů. Ve srovnání s minulými ročníky si WOOD-TEC 2017 vede mimořádně dobře. Je přihlášena zhruba stovka vystavovatelů, oba hlavní obory – dřevozpracující stroje a komponenty pro výrobu nábytku – jsou velmi reprezentativně zastoupeny. Z přihlášených vystavovatelů lze jmenovat například firmy Felder, Houfek, Tekma, Pilart nebo Bras. Aktuálně přihlášení vystavovatelé již obsadí plochu ve dvou výstavních halách, s dalšími vystavovateli se stále jedná. K dobré kondici veletrhu přispívá také fungující ekonomika a stoupající spotřeba.

WOOD-TEC Aréna a WOOD-TEC Award

Wood-Tec arénaPro letošní ročník chystají pořadatelé veletrhu WOOD-TEC další inovace a obohacení. Doprovodný program ve WOOD-TEC aréně bude rozčleněn do tematických bloků určených pro hlavní skupiny návštěvníků. Klíčové části doprovodného programu jsou plánovány na středu a čtvrtek, dny s nejvyšší návštěvností. Některé přednáškové bloky jsou hotové už nyní, například informace o trendech a novinách prezentovaných na zahraničních veletrzích. Připravuje se rozšíření spolupráce s vysokými i středními odbornými školami. Příprava doprovodného programu i exponátové soutěže průběžně pokračuje, novinky se objeví během července a srpna na webových stránkách veletrhu. Během veletrhu WOOD-TEC proběhne také nákupní workshop Asociace českých nábytkářů.

Premiéru letos zažije exponátová soutěž WOOD-TEC Award. Uzávěrka pro přihlášení exponátů proběhne na podzim, soutěžit se bude ve dvou kategoriích shodných s hlavními oborovými skupinami veletrhu, tj. dřevozpracujícími stroji a komponenty pro výrobu nábytku. V hodnotitelských komisích zasednou zástupci profesních asociací, odborných médií a vysokých škol.

Další uzávěrka pro WOOD-TEC 2017 proběhne 30. srpna. Vystavovatelé přihlášení do tohoto termínu získají desetiprocentní cenové zvýhodnění.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu