Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Stroje

Profesionální truhlářské stroje ROJEK již tradičně na WOOD-TECu

Rodinná společnost ROJEK, jako již tradiční vystavovatel, představí na letošním ročníku veletrhu WOOD-TEC v Brně kompletní sortiment dřevoobráběcích strojů ROJEK vlastní konstrukce rozdělený do dvou inovovaných řad.

Rojek PF 400s horní ovládání
Zdroj: Rojek

Obě inovované řady jak EURO 9 – řemeslnické dřevoobráběcí stroje, tak INDUSTRY 9 – průmyslové dřevoobráběcí stroje, vyrábí tradiční česká společnost ROJEK výhradně ve svém výrobním závodě v Kostelci nad Orlicí, na vlastních výrobních technologiích. Jedním z cílů inovovaných řad je odlišit se od asijské konkurence spolehlivostí a kvalitou zpracování. Rozdíly u obou řad  ve srovnání s původními jsou patrné již na první pohled. Jsou navrženy v jednotném moderním designu, nových barvách a společným inovačním prvkem je způsob označování. Výraznou inovací prošla i konstrukce strojů, zejména řady EURO 9. Společnost ROJEK stále drží své tradice a stroje v obou řadách osazuje pracovními stoly, vřeteníky a pilovými mechanikami z šedé litiny. Stojany strojů jsou svařeny z ocelového 5 mm plechu. Pro ovládání strojů je použita elektroinstalace od francouzské firmy Schneider Electric a pro pohon elektromotory italské značky CEG.

Výchozí reklama

Nosným programem inovované řady INDUSTRY 9 jsou formátovací pily typové řady PF. V Brně bude poprvé představena novinka - formátovací pila PF 400S s elektromotorickým vysouváním a naklápěním pilového kotouče, programovatelným elektromotorickým posuvem a odměřováním podélného pravítka, která je řízena systémem firmy Schneider Electric s horním ovládáním přes dotykový LCD panel. Otáčky je možné plynule regulovat v rozsahu 3.500 – 6.000 ot/min., maximální šíře řezu je 1.500 mm a průměr kotouče až 450 mm.

Další novinkou bude tloušťkovací frézka RFT 630 s programovatelným elektromotorickým zdvihem protahovacího stolu. Nově je možné stroj vybavit spirálovým válcem s žiletkami.

Pozvánka ROJEK - veletrh WoodTec 2017

Na stánku ROJEK si také budou moci zákazníci prohlédnout olepovačky španělské firmy  CEHISA, která aktuálně představuje novou, inovovanou řadu olepovaček hran FLEXY a COMPACT. Ty jsou svými kompaktními rozměry vhodné i do menších provozů a dílen. Tyto řady byly navrženy pro nejvyšší požadavky na kvalitu a flexibilitu a pro kompletní obrábění moderních deskových materiálů. Tyto olepovačky nabízí unikátní kombinaci dvou systémů použití lepidla pro perfektní spoje rychlo výměnnou vanou. Řetězová podávání s gumovými podložkami zajišťují maximální přilnavost dílce, včetně centrálně pohyblivého horního přítlačného trámce. Olepovačky lze vybavit diamantovým předfrézovacím agregátem, který frézuje boky dílce pro maximální přilnavost hrany a téměř neviditelnou spáru. Použitá teflonová vana Vám usnadňuje rychlé čištění. Oba modely olepovaček lze vybavit profilovou a plošnou cidlinou, což zaručuje kvalitní opracování hrany bez dalších úprav.

Dále zde budou prezentovány teplovodní kotle ROJEK na tuhá paliva, certifikované v SZÚ Brno, splňující podmínky Ekodesignu pro právě nastupující druhou vlnu KOTLÍKOVÉ DOTACE.

Rojek Logo

ROJEK prodej, spol. s r. o.
Masarykova 16
517 50 Čatolovice
Tel: 494 339 126, 129
Mob: 737 237 262, 731 421 894
e-mail: tprodej@rojek.cz
www.rojek.cz

Zdroj: Wood-Tec
Truhlářský Portál je hrdým oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu