Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Dveře

Zavírejte obrazem!

Přinášíme jeden designový tip pro dveřní křídlo! … to se totiž může stát obrazem… více v našem článku ...

Dveře MASTER, Grafosklo, pouzdro AKTIVE
Zdroj: J.A.P.

Milovníci abstraktních uměleckých děl, a nejen oni, mohou jásat. Zdobit interiér nemusí jen originální plátna z galerií, ale abstraktní umění mohou nést i dveře ve zcela netradiční podobě. Vše umožňuje grafické sklo Grafosklo, u kterého je zalaminovaná  grafika pod kalené sklo a tvoří plášť dveří nové generace – dveří Master.

Výchozí reklama

„Moderní umění si bude stylově dokonale rozumět s  hliníkovou konstrukcí dveří MASTER,“ uvádí pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P., českého výrobce designových dveřních systémů, a dodává: „Bojujete-li v interiéru s nedostatkem volného prostoru, nechte své umělecky pojaté dveřní křídlo zajíždět do bezobložkového pouzdra AKTIVE, v zavřeném stavu tak nebude originální dveře rušit nevzhledná zárubeň a při otevření je jednoduše uschováte do zdi.“

Zahalte svůj domov do uměleckého kabátku a dejte vale obyčejným dveřím, teď se zavírá obrazem!

Společnost "J.A.P." spol. s r. o.

Přerovská společnost J.A.P. působí na českém trhu již od roku 1991. Její filozofií je dodávat na trh stavební kovové prvky vysoké kvality s nápaditým designem, za přijatelnou cenu. Svým zákazníkům nabízí celoskleněné produkty, včetně designového Grafoskla, stavební pouzdra pro zasouvací dveře, ucelenou nabídku posuvných systémů po stěně, stahovací schody, včetně jejich protipožární a zateplené úpravy, interiérová a exteriérová točitá, segmentová a bočnicová schodiště, nerezové zábradlí. Svoji obchodní politiku směřuje jak na tuzemský, tak zahraniční trh. Bližší informace na www.japcz.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Dveře grafosklo


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu