Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Koupelna: Malá, ale přesto velká

SINGLE_briza_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Pokud jste vlastníky menší koupelny, nemusíte si zoufat, že se vám do ní nic nevejde. Malá koupelna totiž automaticky neznamená málo úložného prostoru. Stačí si do ní chytře vybrat nábytek a rázem získáváte tolik místa, že ani nebudete vědět, co si s ním počít.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Koupelna

My máme také malou koupelnu, ale všechno se nám do ní nakonec vešlo. Hodně místa jsme ušetřili tím, že jsme si koupili skříňku pod umyvadlo, takže jsme ji nemuseli dát na místo, kde by zabírala prostor pračce. Pěkné umyvadlové skříňky jsme našli na https://www.vybavime-koupelny.cz/umyvadlove-skrinky , kde jsme si vybrali bílou skříňku, která ladí s interiérem našeho bytu.

Koupelna

Čím menší koupelna, tím míň zbytečností se do ní dá :-D . My máme koupelnu ak akorát. Vešel se nám tam záchod, umyvadlo, sprchový kout, pračka a nějaké skříňky. Za mě to tak bohatě stačí. Na co velkou koupelnu. Veškeré vybavení jsme s manželkou sehnali na jednom místě z https://www.top-koupelny.cz/ , což je hlavně pro mě, kdo nesnáší nakupování, nejlepší.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu