Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Hettich Easys: Elektromechanický systém otvírání pro chladničky

Moderní trendy designu prémiových kuchyní stále častěji preferují puristický vzhled velkých hladkých pohledových ploch bez vizuálně rušivého působení úchytek a dalších detailů. Firma Hettich na tyto nábytkové trendy reaguje bezprostředně elektromechanickým systémem Easys, který je přizpůsoben otvírání dveří skříní se zabudovanou skrytou chladničkou či mrazákem. Easys tak zcela jistě splní očekávání nejnáročnějších zákazníků i nábytkových designérů.

Elektromechanické otvírání Easys v detailu
Zdroj: Hettich

Elektromechanické otvírání Easys pro chladničky je určeno pro montáž do korpusu skříně s vestavěnou chladničkou nebo mrazákem. Instalaci je možné provádět bez ohledu na pravou či levou stranu otvírání dveří, stejně jako bez omezení vestavby nad nebo pod spotřebič.

Elektromechanické otvírání Easys

Výška celého mechanismu je pouhých 22 mm, takže ve většině případů návrhu skříně není ani třeba upravovat rozměry korpusu. V současné době na trhu není podobný srovnatelný produkt s tak malou vestavnou výškou.

Malá vestavná výška pouhých 22 mm je příznivá pro zabudování do korpusu skříně, často bez jediného zásahu do změny výšky korpusu
Malá vestavná výška pouhých 22 mm je příznivá pro zabudování do korpusu skříně, často bez jediného zásahu do změny výšky korpusu

Easys je doslova multitalentem, protože se dá využít na dveře chladničky spojené s dveřmi korpusu jak kluzným unašečem, tak i fixním spojením. Promyšlená základní jednotka je dimenzovaná pro univerzální nasazení. Easys působí na dveře silou přes 100 N, což je dostatečná rezerva výkonu pro otvírání dveří v téměř každé situaci.

Výchozí reklama

Skříň, která je vybavená systémem Easys pro zpřístupnění vestavěné chladničky, se otevře skutečně jen tehdy, když to opravdu uživatel vyžaduje. Dveře chladničky spolu s dvířky korpusu se spolehlivě otevřou po lehkém zatlačení na čelní pohledovou plochu skříně. Zavírání chladničky probíhá obvyklým způsobem. Řídicí systém spolehlivě zabrání nechtěnému otevření dveří. Při zavírání nepůsobí na dveře žádná elektrická síla, takže prsty zůstávají v naprostém bezpečí. Vyhazovač neobsahuje magnet a neskrývá tak žádná rizika – ani mechanická, ani elektromagnetická.

Easys – to je nejen komfort ovládání, ale i aktivní ochrana prstů
Easys – to je nejen komfort ovládání, ale i aktivní ochrana prstů

Elektromechanické otvírání Easys pro chladničky přináší maximální uživatelský komfort i z hlediska nastavení uživatelského prostředí. Jak dlouho má být chladnička otevřená? Po kolika vteřinách se má sama automaticky uzavřít? Tento časový interval nastavuje zákazník či dodavatel podle osobních preferencí. Easys umožňuje plynulé seřízení prodlevy před zavřením v intervalu od 4 do 8 vteřin. Stačí pootočit šroubovákem a čas prodlevy nastavit.

Seřízení časové prodlevy
Seřízení časové prodlevy

 

Montážní video:

---> Použití pro dveře chladničky spojené s dveřmi korpusu kluzným unašečem
(video)


---> Použití pro dveře chladničky fixně spojené s dveřmi korpusu
(video)

Více informací:

---> Webová stránka k produktu (s možností stažení produktové brožury)

Logo Hettich

 

HETTICH – Představení společnosti

Historie společnosti Hettich, jednoho z největších výrobců nábytkového kování ve světě, vychází z vynikajícího řemeslného umu a uplatňování netradičních řešení v konstrukci výrobků jemné mechaniky a nábytkového kování, doplněného o úspěšnou podnikatelskou a obchodní činnost. Dnes je skupina 38 dceřiných společností a výrobních podniků v Americe, Evropě i Asii již ve čtvrté generaci stoprocentním rodinným podnikem, vedeným Dr. Andreasem Hettichem. Společnost Hettich se sídlem v německém Kirchlengernu vybudovala ve Žďáru nad Sázavou moderně vybavený výrobní podnik, který zásobuje nejen český trh, ale i odběratele v celém světě. Výrobky společnosti Hettich představují nejen špičkové výrobky z hlediska neustálého technického a technologického vývoje, ale i designové vzory, udávající směr výroby moderního nábytku nejvyšší estetické hodnoty. Svědčí o tom řada respektovaných designových ocenění. Společnost také podporuje snahy o udržitelný rozvoj a ochranu životního prostředí.

HETTICH ČR, k.s.
Jihlavská 3
591 01 Žďár nad Sázavou
Tel.: 566 692 111
Mail: hettich@hettich.cz
www.hettich.cz


Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu