Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Na výstavišti v Lysé začne 22. února výstava Ligna Bohemia s rekordním počtem vystavovatelů!

Na výstaišti v Lysé nad Labem se v hale C letos představí významné společnosti z oboru dřevoobrábění opravdu řadu novinek. Zaměřili jsme se především na rozvoj rukodělného řemesla, velkou zajímavostí jsou zcela jistě japonské pily, tesařská dláta, ruční hoblíky, kameny k broušení nástrojů a vynikající brusky nové generace ... a navíc se bude soutěžit o stolní kotoučovou pilu firmy ROJEK!

Do svých expozic vás zvou Panas spol. s r.o., Houfek a.s., STM s.r.o., ROJEK prodej, spol. s r. o., SANAP, Růžička, Mafell, Karned tools s.r.o., RH+ Jaromír Horský, Narex Bystřice, Felder Group, Pilana Market, s.r.o., AC Word, Šimek proficentrum, Jiří Mynář Miniprof, Epimex s.r.o., PILART, OPP Polička, Nexnet, BG Technik CS a.s., Vohradský Karel, TUKAS – užitkové vozy, Direct, Adex barvy a řada dalších firem.

Výchozí reklama

Stánek firmy PANAS

Návštěvníci si budou moci vyzkoušet elektrické nářadí a příslušenství. Ve svých expozicích nabídnou vystavovatelé ponorné, okružní a přímočaré pily, akumulátorové vrtací šroubováky, frézky, představí nejlepší odsávací systém všech dob. Jedinečný systém pro řezání izolačních materiálů představí na stánku MAFELL, za zmínku stojí i profesionální nářadí nejvyšší kvality německé firmy METABO, která představí světovou novinku úhlovou brusku s velkým kotoučem. Unikátní kombinaci odsávání a briketovacího lisu si návštěvníci prohlédnou v expozici ADAMIK COMPANY, kde také předvedou drtiče dřeva, plastu a papíru. Velkým lákadlem bude i COMBIFORMER – kombinace nahřívací pece a membránového lisu pro tvarování umělého kamene.

Opět budeme soutěžit! Český výrobce firma ROJEK věnovala do návštěvnické soutěže stolní kotoučovou pilu. Ke každé zakoupené vstupence návštěvníci obdrží anketní lístek s otázkou, který vyplní a vhodí do slosovacího osudí ve vstupní hale výstaviště v Lysé nad Labem. Vítěze vylosují organizátoři v sobotu 24. února ve 14:00 hodin.

Stolní kotoučová pila ROJEK – KDR 104
Stolní kotoučová pila ROJEK – KDR 104

 

Více informací na www.vll.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu