Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Koupelna s příchutí dřeva

Běžná česká koupelna a motiv dřeva? Proč ne! Moderní materiály vydrží vyšší vlhkost a od dřeva je nerozeznáte… přinášíme pár tipů od českého výrobce koupelnového nábytku spol. Dřevojas.

Řada INVENCE v dřevodekoru dub Arlington
Zdroj: Dřevojas, v. d.

Jste milovníky všeho dřevěného a rádi byste tuto svoji vášeň promítli i na vzhledu své koupelny? Pak pro vás máme dobrou zprávu – jde to! „Pořídit si koupelnový nábytek s příchutí dřeva dnes není žádným problémem. Na výběr máte z pestré škály dřevodekorů v různých barevnostech. Světlejší variantu zastupuje například novinkový dřevodekor dub Arlington anebo tradiční bříza. V případě tmavšího zbarvení doporučuji vybírat například mezi dřevodekory wenge či ořech,“ radí Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku. Zlatou střední cestou může být volba barevně nekonfliktního dřevodekoru s netradičním názvem cafe, který se dá skvěle kombinovat téměř se všemi barvami.

Výchozí reklama

Ve všech případech se pak jedná o laminátový dekor, který vzhled masivního dřeva věrně imituje. „Nemusíte se tedy vůbec obávat, že by vlhké prostředí koupelny dřevodekor nějakým způsobem narušilo,“ dodává Ing. Blažek. Nicméně pokud toužíte po skutečném dřevu, je pro exkluzivnější řady nábytku k dispozici i speciálně ošetřený masivní dub.

Tak na nic nečekejte a pořiďte si dřevěnou koupelnu i do svého domu!

řada INVENCE v dřevodekoru dub Arlington řada SINGLE v dřevodekoru bříza  řada GIO v dřevodekoru oregon 
řada INVENCE
v dřevodekoru dub Arlington
řada SINGLE
v dřevodekoru bříza
 
řada GIO
v dřevodekoru oregon
 
řada Q MAX v dřevodekoru cafe  řada Q UNO v dřevodekoru ořech  řada Q dveřové & zásuvkové v dřevodekoru wenge 
řada Q MAX
v dřevodekoru cafe
řada Q UNO
v dřevodekoru ořech
řada Q
dveřové & zásuvkové v dřevodekoru wenge

Dřevojas, v. d.
Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz.

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (2 celkem)

  • Václav Jánský: Koupelna Pátek 22. Únor 2019 12:47
  • Honza Fernez: Koupelna Čtvrtek 22. Září 2022 21:06
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu