Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

HETTICH ČR: Nápady pro komerční objekty

Značka Hettich patří v kategorii nábytkového kování mezi prestižní pojmy. Nesetkáváme se s ní však jen u nábytku v soukromé sféře, ale pochopitelně také v interiérech komerčních objektů. Vždyť právě zde se při extrémním zatížení může projevit špičková kvalita použitých materiálů, technologií i celkového designu.

HETTICH ČR: Nápady pro komerční objekty
Zdroj: Hettich

Společnost Hettich připravila velmi zajímavou brožuru Inspirace pro interiéry komerčních objektů, která na 40 stranách přináší nejen náměty a nápady pro konstrukci nábytku na míru v komerčních prostorách, ale také důležité postřehy o nábytkových trendech, o módních požadavcích na barevnost provedení a použité materiály. Naleznete zde také přehledný výčet možných konstrukčních prvků a výrobních programů, které usnadní orientaci v nebývale širokém portfoliu výrobků a umožní rychlý výběr ideálního řešení podle charakteru komerčního prostoru.

Výchozí reklama

V brožuře naleznete nápady pro řešení vybraných komerčních interiérů. Vlastníte knihkupectví, oční optiku, zlatnictví, pekařství, obchod se sportovním vybavením, oděvy, módními doplňky či domácími potřebami? Potřebuje zajímavě prezentovat a úsporně a efektivně skladovat zboží? Fotografie realizovaných prodejen s komentovanými použitými prvky vás zaujmou na první pohled.

Bez povšimnutí nezůstanou ani prostory hotelového pokoje, lékařské ordinace či kanceláře, ať již chystáte novou kancelář ve stylu Open space, týmové pracoviště nebo noblesní manažerskou pracovnu.

Pro každý prostor, kde se vyskytujeme, je bezpodmínečně nutné, abychom se v něm cítili dobře. To platí jak pro domov, tak pro práci. Abyste se cítili dobře i na pracovišti, může napomoci tato brožura. Jistě si v ní najde svoje každý – ať jste odborník – designer, návrhář nábytku, architekt, nebo jen laik – běžný uživatel či potenciální investor. Sdílením nápadů můžete dosáhnout svého cíle, třeba jen upozorněním na zajímavé řešení či požadavkem na realizační firmu.

Brožura je myšlenkově bohatým návodem, který názorně ukazuje, co vše je pomocí nábytkového kování řešitelné. A mějte na paměti – co je zajímavým řešením pro komerční objekty, může být řešením i ve vaší domácnosti. Kromě brožury naleznete další nápady na webu www.hettich.cz .
(pv)

Nápaditá prezentace knih: Systém SlideLine M pro naložené posuvné dveře umožni zviditelnit zboží pomocí nástavce

Nápaditá prezentace knih: Systém SlideLine M pro naložené posuvné dveře umožni zviditelnit zboží pomocí nástavce

Komfortní pohyb a jedinečná stabilita zásuvek s těžkým obsahem až do 80 kg: Systém zásuvek ArciTech, na snímku v antracitovém barevném provedení.

Komfortní pohyb a jedinečná stabilita zásuvek s těžkým obsahem až do 80 kg: Systém zásuvek ArciTech, na snímku v antracitovém barevném provedení.

Kompaktní a praktický: SysLine pro posuvné dveře je perfektní systém pro skříňku pod pokladnou.

Kompaktní a praktický: SysLine pro posuvné dveře je perfektní systém pro skříňku pod pokladnou.

Charakteristicky hranatý: systém zásuvek InnoTech Atira s přímočarým designem, na snímku provedení v antracitové barvě.

Charakteristicky hranatý: systém zásuvek InnoTech Atira s přímočarým designem, na snímku provedení v antracitové barvě.

Plnovýsuvy umožňují snadný přístup k obsahu celé zásuvky.

Viditelná kvalita: Díky plně seřiditelným výsuvům Quadro 4D jsou mezi čely zásuvek stejnoměrné mezery a nábytek má perfektní vzhled. Plnovýsuvy umožňují snadný přístup k obsahu celé zásuvky.

Bílá či antracitová – obě jsou skvělé: Systém zásuvek ArciTech v nadčasových barvách elegantně akcentuje design nábytku. Volitelně lze doplnit prvky pro členění úložného prostoru.

Bílá či antracitová – obě jsou skvělé: Systém zásuvek ArciTech v nadčasových barvách elegantně akcentuje design nábytku. Volitelně lze doplnit prvky pro členění úložného prostoru.

Pro dveře bez úchytek: Závěsy Sensys

Pro dveře bez úchytek: Závěsy Sensys s oceňovaným prémiovým designem a s funkcí Push to open.

Pro perfektně seřízené mezery mezi čely zásuvek: Výsuvy Quadro 4D

Pro perfektně seřízené mezery mezi čely zásuvek: Výsuvy Quadro 4D. Volitelně s Push to open pro otevírání bez úchytek nebo se Silent System pro měkké tlumené dovírání.

Skleněné prvky v nábytku

Skleněné prvky v nábytku přitahují pohledy. Perfektní funkce a estetický vzhled: Závěsy Sensys pro skleněné dveře.

Pohledné a bezpečné: posuvné dveře s kováním SlideLine M

Pohledné a bezpečné: posuvné dveře s kováním SlideLine M ochrání cenné věci. A z obyčejného regálu je nápaditý funkční nábytek.

Působivé řešení skříní: Skrytě montovaný systém TopLine pro posuvné dveře velkých rozměrů o hmotnosti až 80 kg

Působivé řešení skříní: Skrytě montovaný systém TopLine pro posuvné dveře velkých rozměrů o hmotnosti až 80 kg umožňuje jejich fascinující snadný pohyb.

Dobře přístupný prostor: Zásuvky na výsuvech Quadro nabídnou maximální komfort

Dobře přístupný prostor: Zásuvky na výsuvech Quadro nabídnou maximální komfort. A atraktivní design – díky zcela skryté montáži.

Systém SysLine pro posuvné dveře nezabírá úložný ani pracovní prostor

Systém SysLine pro posuvné dveře nezabírá úložný ani pracovní prostor. Otevřené dveře nevyčnívají před skříní.

Klasický úložný prostor v perfektní formě: Systema Top 2000

Klasický úložný prostor v perfektní formě: Systema Top 2000 je šampionem mezi kancelářskými kontejnery.

Systém WingLine pro skládané dveře usnadňuje práci díky rychlému přístupu k úložnému prostoru

Systém WingLine pro skládané dveře usnadňuje práci díky rychlému přístupu k úložnému prostoru. Nabízí perfektní přehled o celém obsahu skříně. A otevřené dveře zabírají před korpusem méně místa.

Klasický úložný prostor v perfektní formě: Systema Top 2000

Klasický úložný prostor v perfektní formě: Systema Top 2000 je šampionem mezi kancelářskými kontejnery.

---> Brožura Inspirace pro interiéry komerčních objektů ke stažení zde.

 

Logo Hettich

HETTICH – Představení společnosti


Historie společnosti Hettich, jednoho z největších výrobců nábytkového kování ve světě, vychází z vynikajícího řemeslného umu a uplatňování netradičních řešení v konstrukci výrobků jemné mechaniky a nábytkového kování, doplněného o úspěšnou podnikatelskou a obchodní činnost. Dnes je skupina 38 dceřiných společností a výrobních podniků v Americe, Evropě i Asii již ve čtvrté generaci stoprocentním rodinným podnikem, vedeným Dr. Andreasem Hettichem. Společnost Hettich se sídlem v německém Kirchlengernu vybudovala ve Žďáru nad Sázavou moderně vybavený výrobní podnik, který zásobuje nejen český trh, ale i odběratele v celém světě. Výrobky společnosti Hettich představují nejen špičkové výrobky z hlediska neustálého technického a technologického vývoje, ale i designové vzory, udávající směr výroby moderního nábytku nejvyšší estetické hodnoty. Svědčí o tom řada respektovaných designových ocenění. Společnost také podporuje snahy o udržitelný rozvoj a ochranu životního prostředí.

HETTICH ČR, k.s.
Jihlavská 3
591 01 Žďár nad Sázavou
Tel.: 566 692 111
Mail: hettich@hettich.cz
www.hettich.cz

 

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu