Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

HETTICH ČR: Závěsy Sensys pro dveře s malou tloušťkou

Stále častějším požadavkem nábytkové tvorby je možnost využití tenkostěnných materiálů ve funkci dvířek a pohledových ploch. Nabídka vhodných konstrukčních prvků tak usnadňuje montáž i netradičních ušlechtilých materiálů. Společnost Hettich ČR přichází na trh s hned s několika miskovými závěsy Sensys, které jsou určeny pro dveře s malou tloušťkou.

Závěsy Sensys lze využít i pro dveře s malou tloušťkou
Zdroj: Hettich

Závěsy Sensys si mezi nábytkáři i zákazníky získaly důvěru a oblibu právem. Sensys naprosto bezchybně a spolehlivě funguje v rozmezí teplot od 5 °C do 40 °C, takže pokrývá nároky pro každodenní bydlení, stejně jako pro bydlení rekreační, kde jsou výkyvy teplot výrazně vyšší. Bez problémů zvládne i zatížení v komerčním sektoru. Dalším významným důvodem oblíbenosti závěsů Sensys je rychlá montáž a ověřená funkčnost.

Závěsy Sensys získaly celou řadu ocenění za produktový design
Závěsy Sensys získaly celou řadu ocenění za produktový design

Výchozí reklama

Sensys 8676 je závěs bez zavírací pružiny, s úhlem otevření 110°, předurčený pro tenké dveře o tloušťce od 10 mm do 16 mm. Závěs umožňuje seřízení ve všech třech osách – integrované seřízení naložení v rozsahu +2 mm až –2 mm a integrované seřízení hloubky +3 mm až -2 mm. Seřízení výšky se provádí montážní podložkou. Závěs skvěle spolupracuje se systémem Push to open, takže je využitelný u nábytku s bezúchytkovým otevíráním.

Závěsy Sensys 8676, Sensys 8646 a Sensys 8646i
Závěsy Sensys 8676, Sensys 8646 a Sensys 8646i

Adaptér Push to Open existuje ve dvou konstrukčních provedeních – skrytě, kdy se do korpusu zapustí, nebo přiznaně, kdy se na něj přišroubuje. Volbou vhodné délky pístu dle typu mechanismu se dá ustanovit úhel prvotního otevření. Tři barevná provedení Push to open pokrývají požadavky většiny nábytkových designérů. Po správné instalaci si pak uživatel může jen vychutnávat komfortní manipulaci s dvířky, Stačí jemně zatlačit a píst se již postará o otevření dveří skříňky. Dveře se zavírají opětovným zatlačením na plochu dvířek.

Adaptér Push to open ve verzi na přišroubování
Adaptér Push to open ve verzi na přišroubování

Adaptér Push to open je k dispozici ve třech barvách a dvou konstrukčních provedeních
Adaptér Push to open je k dispozici ve třech barvách a dvou konstrukčních provedeních

Závěs Sensys 8646 bez integrovaného tlumení i jeho modifikace Sensys 8646i s integrovaným tlumením jsou závěsy s klipovou rychlomontáží, které jsou využitelné pro dveře s malou tloušťkou od 10 do 16 mm. Nabízejí úhel otevření 110°, který dostačuje ke komfortní obsluze úložného prostoru. Závěs umožňuje seřízení ve všech třech osách – integrované seřízení naložení v rozsahu +2 mm až –2 mm a integrované seřízení hloubky +3 mm až -2 mm. Seřízení výšky se provádí montážní podložkou.

Závěs 8646i
Závěs 8646i

Závěsy pro dveře s malou tloušťkou lze montovat jako naložené Závěsy pro dveře s malou tloušťkou lze montovat jako polonaložené Závěsy pro dveře s malou tloušťkou lze montovat jako vložené
Závěsy pro dveře s malou tloušťkou lze montovat jako naložené (vlevo), polonaložené (uprostřed) a vložené (vpravo)

Všechny tři uvedené typy závěsů se vyrábějí z niklované oceli, nebo z oceli v barvě černého obsidiánu. Závěsy v tomto tmavém provedení získávají na oblibě u nábytku, kde je třeba potlačit rušení vizuálního dojmu odlišnými prvky nábytkového kování v kontrastu s plochami. V tmavé barvě obsidiánu jsou k dispozici pochopitelně i veškeré doplňky v podobě krytů pro ramínka, krytů pro misky, montážních podložek, adaptérů či omezovačů úhlu.

Realizace závěsu Sensys 8646 v barvě černého obsidiánu

ealizace závěsu Sensys 8646 v barvě černého obsidiánuDvě ukázky realizace závěsu Sensys 8646 v barvě černého obsidiánu

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro dveře s malou tloušťkou (Sensys 8646i s integrovaným tlumením, 8676 bez zavírací pružiny) je předurčen pro tenká dvířka o tloušťce již od 10 mm a úhel otevření 110°. Napomáhá řešit subtilní konstrukce, využití exkluzivních materiálů a zdůrazňuje lehkost a eleganci nábytkových sestav.


---> Katalog Sensys v barvě černého obsidiánu

 

Logo Hettich

 

HETTICH – Představení společnosti

Historie společnosti Hettich, jednoho z největších výrobců nábytkového kování ve světě, vychází z vynikajícího řemeslného umu a uplatňování netradičních řešení v konstrukci výrobků jemné mechaniky a nábytkového kování, doplněného o úspěšnou podnikatelskou a obchodní činnost. Dnes je skupina 38 dceřiných společností a výrobních podniků v Americe, Evropě i Asii již ve čtvrté generaci stoprocentním rodinným podnikem, vedeným Dr. Andreasem Hettichem. Společnost Hettich se sídlem v německém Kirchlengernu vybudovala ve Žďáru nad Sázavou moderně vybavený výrobní podnik, který zásobuje nejen český trh, ale i odběratele v celém světě. Výrobky společnosti Hettich představují nejen špičkové výrobky z hlediska neustálého technického a technologického vývoje, ale i designové vzory, udávající směr výroby moderního nábytku nejvyšší estetické hodnoty. Svědčí o tom řada respektovaných designových ocenění. Společnost také podporuje snahy o udržitelný rozvoj a ochranu životního prostředí.

 

HETTICH ČR, k.s.
Jihlavská 3
591 01 Žďár nad Sázavou
Tel.: 566 692 111
Mail: hettich@hettich.cz
www.hettich.cz


Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu