Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály » Dýhy a sesazenky

ALPI-DÝHA: kvalitní dekorativní dýha pro moderní interiér

Potrpíte si na kvalitní materiály, které nabízí široké možnosti při zařizování bytu či domu, stejně jako v případě návrhu reprezentativních prostor a podobně?

Dekorativní dýha je vhodná jak k výrobě typového nábytku na míru, tak pro náročná řešení s důrazem na funkčnost i osobitý vzhled a k výrobě vysoce designového nábytku.

Nádherná dýha sluší každému interiéru

V moderních, luxusních interiérech se ke slovu dostávají vysoce kvalitní materiály, mezi kterými rozhodně nemůže chybět jedinečná dýha. Právě dýha má v interiéru své právoplatné místo, neboť v sobě spojuje řadu výhod. Jednak jsou to dobré užitné vlastnosti, ale nedocenitelná je zejména díky svému luxusnímu vzhledu a příjemnému, hřejivému dojmu. Interiér tak získá nadčasový, velmi elegantní nádech. 

Mnohdy stačí dýhu zakomponovat do stávajícího zařízení v podobě různých menších prvků, ale rovněž její použití na velkých plochách a při výrobě nábytku na míru má rozhodně něco do sebe. Důležité je samozřejmě dbát na kvalitu dýhy pro interiérové řešení a výrobu moderního nábytku.

Výchozí reklama

Důraz na kvalitní dýhy a profesionální služby

Společnost ALPI-DÝHA, spol. s r.o. je výhradním prodejcem dekorativních dýh italské firmy Alpi v České republice a na Slovensku. Přímá spolupráce s renomovaným italským výrobcem kvalitních dekorativních dýh umožňuje nabízet široký sortiment za příznivé ceny.

Neméně důležité je odborné poradenství a možnost konzultace s odborníky, kteří jsou schopni doporučit ideální řešení pro konkrétní projekt, k naprosté spokojenosti i těch nejnáročnějších zákazníků.

Široká škála dekorativních dýh, z níž si vybere každý

Dýhy Alpi jsou dostupné v mnoha dekorech a rozměrech, díky čemuž není problém vybrat ideální dýhu i podle velmi specifických požadavků. Nabídka zahrnuje běžně používané druhy, namátkou jmenujme například dýhu javor, dýhu dub nebo dýhu ořech, ale stejně tak v sortimentu nechybí méně obvyklé, luxusní druhy dýh, mimo jiné palisandr, eben či teak, které zaujmou na první pohled.

Z dekorativních dýh stojí za zmínku dýha kořenice javor, kořenice ořech a kořenice mahagon. Jedná se o dýhy, které kopírují dekor pravých kořenových dýh. Výsledkem je jedinečný vzhled, ale také příznivá cena. Nároční zákazníci ocení možnost dodání běžně nedostupné dýhy podle individuálních požadavků.

Dýha rozhodně není nedostupným luxusem, jak se snaží dokázat distributor kvalitních dýh italské výroby.

Alpi dýha

ALPI-DÝHA, spol. s r.o., je specialistou na dekorativní dýhy, které jsou vyráběny unikátními technologiemi, a navíc na ekologické bázi a s maximální ohleduplností vůči životnímu prostředí. Samozřejmostí jsou dostatečné skladové zásoby, které omezují dodací lhůty na minimum.
www.alpidyha.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu