Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Plánujte ve světě on-line!

T.lacq_lak_tvarQ96_barva_svetle_modra_5012_T.classic_folie_beton_tmavy_foto_zdroj_Trachea.jpg

Převést vaše představy o bydlení do reality nebylo nikdy jednodušší! S důmyslnými on-line plánovacími aplikacemi a konfigurátory vás totiž od toho, abyste se stali architekty či designéry, dělí jen pouhých pár kliknutí myší. Podívejte se s námi, co všechno vám tito šikovní pomocníci při plánování interiéru umožní!

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Kuchyň

My jsme si kuchyň naplánovali tak nějak za pochodu. Začal jsem linkou, spotřebiči a pak už to šlo tak nějak samo. Manželka neměla skoro žádnou představu, tak si nechala poradit od kamarádky a tak jsme to udělali, tak snad bude spokojená. Já jsem ještě sehnal barové židle k pultu z https://www.finecase.cz/kuchyn-a-jidelna/ , protože to byl můj jediný požadavek na kuchyň. Pult jsem tam chtěl :-D .

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu