Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály » Kování

HETTICH ČR: Fascin[action] – Okouzlení možnostmi

Společnost Hettich ČR v polovině roku 2018 přichází na trh se svou novou marketingovou platformou Fascin[action], jejíž cílem je prezentovat zájemcům o nadčasové a kvalitní bydlení spoustu možností, které nabízí špičkové nábytkové kování v návrhu nábytku 21. století. Již samotný název překladu evokuje okouzlení akcí. A určitě právem.

Vydejte se s námi zkoumat možnosti programu Fascin[action]
Zdroj: Hettich

Moderní nábytkový design právě i díky netradičním nápadům a vývojářské invenci konstruktérů dozajista splňuje náročné požadavky současnosti, které diktuje doba a život. Vývoj nábytkového kování proto musí pomáhat konstruktérům nábytku najít pro koncového zákazníka takové řešení, které přesně ladí se životním stylem každého jedince, přinese co největší uživatelský komfort a především důmyslně využije každý kousek obytného prostoru. A konstruktéři nábytku se bez propracovaných programů nábytkového kování neobejdou.

Společnost Hettich ve svém programu Fascin[action] dokazuje, že skloubit zdánlivě protichůdné a náročné požadavky koncových zákazníků je možné. Na příkladu vybraných rozdílných osobností předvádí možnosti nábytkového designu. Zatímco velký vyznavač motorkářského kultu Harley-Davidson ocení především jemu vlastní styl nábytku, který odpovídá jeho životnímu postoji a náročnosti k designu, volnomyšlenkářský mladík se zájmem o hudbu dbá především o funkčnost a komfort nábytku. Moderní žena jogínka, zvyklá starat se o sebe i své tělo se vší péčí, uvítá především využitelnost nábytku a ovládnutí každého milimetru prostoru. Ať je každá z představovaných osob jaká chce, Fascin[action] je odpovědí na požadavky každého z nich i každého z nás. Naprosto každý z nás, kdo má zájem kvalitně a spokojeně bydlet, v těchto osobnostech najde částečně i sám sebe. Každý z nás ocení stylový nábytek, co největší uživatelský komfort i efektivní využití obývaného prostoru. Poznejte tedy s námi program Fascin[action], možná v něm poznáte sami sebe.

Prohlédněte si tématická videa:

Výchozí reklama

Vnímejte styl

Existuje známé pořekadlo, že "šaty dělají člověka".  Je to pravda. Ale stejně jako když při prvním pohledu na člověka dokážete odhadnout jeho životní filozofii podle oblečení a jeho vizáže, stejně dobře dokážete odhadnout priority a duši každé osobnosti podle jejího bydlení. A ne vždy peníze hrají hlavní roli. Proč se u někoho cítíte dobře a chtěli byste tam třeba hned i bydlet? Proč na návštěvě u někoho jiného spěcháte, už abyste byli pryč? Již při prvním pohledu na bydlení poznáte styl osobnosti.

Bydlení reprezentuje životní filozofii konkrétního jedince. Současná uspěchaná doba, často tak kritizovaná, však přináší úžasnou příležitost využít možnosti inovativní techniky a technologického vývoje i v konstrukci nábytkového kování. Nábytkový design posledních let se díky tomu doslova raketově vyvíjí a je přínosem jak pro konstruktéry nábytku, bytové architekty, nábytkáře a další řemeslníky, ale především pro uživatele.

Uživatelé ocení puristický bezúchytkový nábytek, velkoplošné pohledové plochy, čela zásuvek a dvířka s dokonale vyladěnou polohou, s uzoučkými elegantními mezerami mezi jednotlivými konstrukčními prvky, funkční sestavy pro výsuvy, tlumení, snadnou inicializaci a zakončení pohybu, fascinující sladění vzhledu a účelnosti. 

Vlastní styl diktuje požadavek odlišnosti jedince, zapomeňte proto na jednotvárnost, dodejte nábytku prvky individuality. Způsobů je více než dost. Upravte si třeba vzhled nábytku zásuvkovými dekorativními profily v produktových řadách ArciTech či InnoTech Atira.

Produktové řady zásuvek ArciTech či InnoTech Atira nabízejí široké možnosti technického i vizuálního řešení zásuvek
Produktové řady zásuvek ArciTech či InnoTech Atira nabízejí široké možnosti technického i vizuálního řešení zásuvek

Promítněte svou životní filozofii do odlišnosti pomocí závěsů Sensys – vždyť si můžete vybrat závěsy pro tenké dveře, silné dveře, tmavé závěsy Sensys Obsidian pro použití s dvířky – ať již pro jejich kontrastní zvýrazněné přiznání, nebo naopak pro jejich vizuální potlačení.

Využití závěsů Sensys pro tenké dveře
Využití závěsů Sensys pro tenké dveře

Hledáte bezúchytkové řešení velkých posuvných dveří skříní? Už nehledejte. Špičkové kování pro posuvné dveře InLine XL obslouží opravdu mohutné dveře.

Kování InLine XL najde uplatnění při obsluze velkých dveří
Kování InLine XL najde uplatnění při obsluze velkých dveří

Chcete častou změnu ve vzhledu nábytku? Zvolte kování SlideLine M s jednou dráhou pro posuvné dveře, kde změnou polohy posuvných vertikálních ploch můžete měnit vzhled a funkci otevřených a zavřených prostor v nábytku. A to je jen zlomek nápadů pro uspokojení nápaditosti každého uživatele.

Využití kování SlideLine M s jednou dráhou pro posuvné dveře
Využití kování SlideLine M s jednou dráhou pro posuvné dveře

Užívejte komfort

S nábytkem jsme v kontaktu dnes a denně, proto je třeba klást na komfort a ergonomii provozu vysoké požadavky. Funkční nábytek, dobře vybavený spolehlivou technikou, přináší nebývalý komfort bydlení a neocenitelné služby. Stačí se seznámit s možnostmi systémů otevírání dvířek a zásuvek, se systémy tlumení, se systémy, ovládajícími polohování pomocných prvků. Komfort uživatele neznamená vystavovat vymoženosti, komfort uživatele znamená zlepšení osobního života, odpoutání od starostí, lepší využití volna i času, zaslouženě stráveného doma.

Seznamte se například s vybaveností a úpravami zásuvek ArciTech, poznejte Push to Open Silent pro bezúchytkové otevírání čelních ploch, využijte vymoženosti elektromechanického systému Easys pro otevírání zabudované chladničky, pracujte s individuálně nastavitelným sloupovým polohovacím systémem LegaDrive.

Elektromechanický systém Easys pro otevírání zabudované chladničky
Elektromechanický systém Easys pro otevírání zabudované chladničky

Polohovací systém LegaDrive zlepšuje ergonomické poměry doma i v práci
Polohovací systém LegaDrive zlepšuje ergonomické poměry doma i v práci

Čelní plochy bez úchytek - to vše díky Push to open Silent
Čelní plochy bez úchytek - to vše díky Push to open Silent

Posuvné dveře skříní zvládá systém TopLine XL s horním zavěšením, můžete k němu přidat i skryté tlumení Silent System či tlumič proti kolizi dvou křídel. Různorodost aplikací nabízí systém TopLine L pro naložené posuvné dveře a jeho výkonné tlumiče. Samostatnou produktovou skupinou jsou konstrukční prvky pro skládané dveře – například se systémem WingLine L pro skládané dveře s mechanismy Push to move a Pull to move zpřístupníte úložný prostor opravdu doslova pouhým mávnutím ruky.

Ovládněte prostor

Myšlenka efektivního využití úložných prostor je nadčasová. Se stále nákladnějším bydlením systematičnost řešení úložných prostor nabývá na dramatičnosti pro slabší příjmové skupiny, ale promyšlené provedení a snadný přístup k uloženým věcem potěší každého.

Chytrou a cenově zajímavou alternativou potravinové skříně může být využití zabudovaných zásuvek InnoTech Atira nebo ArciTech do vysokých skříní.

InnoTech Atira v kuchyňském programu
InnoTech Atira v kuchyňském programu

Kování WingLine L pro skládané dveře zvládne velkou zátěž i obsluhu vysokých křídel. Komfort při manipulaci, minimální přesah otevřených dveří do světlé výšky a doslova panoramatický přehled o uložených předmětech jsou přitom naprosté samozřejmosti.

WingLine L pro skládané dveře
WingLine L pro skládané dveře

Vyzkoušejte je například pro vybudování skrytého úložného prostoru pod schody. Úložný prostor ve výklenku v chodbě spolehlivě uchrání například kování SlideLine M pro vložené dveře.

SlideLine M pro vložené dveře
SlideLine M pro vložené dveře

Boj s místem a úložnými prostorami nevedeme jen doma, ale také v kanceláři. I zde jsou skříňky a skříně výzvou k řešení. Systema Top 2000 otevírá využití nábytku stejný prostor jako objevení Ameriky Kolumbem. Ergonomické a přehledné využití úložného prostoru, praktické uspořádání a stavebnicová koncepce předurčují takřka neomezené možnosti ukládání materiálu. Pod názvem Big Org&Tower Wood se skrývá dřevěná skříň na spisy a kancelářské pomůcky. Dva výsuvy – Quadro Compact nebo Quadro Big Duplex se dají skrytě uložit i do této skříně, aby se postaraly o obsluhu zabudovaných zásuvek.

Fascin[action] je výzvou také každému výrobci nábytku
i řemeslníkovi

Stejně jako snaha výrazných jedinců odlišit se od šedi a průměrnosti je platforma Fascin[action] výzvou i pro designéry a výrobce nábytku. Díky dobrým znalostem možností zvládnou reagovat na vysoké nároky zákazníků, zvládnou řešit individuální požadavky a zvyšovat svůj hospodářský kredit i dobré jméno. Společnost Hettich svým stavebnicovým řešením v jednotlivých produktových řadách nábytkového kování a techniky spolu s informační, logistickou a výrobní podporou zajistí snadnou realizaci nejrozmanitějších nápadů, aniž by výrobci museli měnit výrobní postupy či investovat do infrastruktury.

Hettich Design Gallery a Hettich TrendReport přinášejí inspiraci a nápady pro konstrukci nábytku. Hettich eServicesmobilní aplikace Hettich a online dostupný e-katalog Hettich usnadňují rychlý výběr konstrukčních prvků a jejich snadnou identifikaci a objednání. Samozřejmostí je i provázanost knihoven konstrukčních prvků na CAD systémy výrobců nábytku. Intelligent Kitchen zase ukazuje možnosti využití nábytkového kování v designu kuchyní.

Nová platforma Fascin[action] společnosti Hettich má tedy vskutku trefný název. Přesně jak název napovídá: Fascin[action]? Ano, nechte se okouzlit možnostmi. Vhodnou informací poznání začíná, realizací skvělého nábytku a spokojeností zákazníka však nic nekončí. Není to konec, je to vykročení správným směrem k budoucímu úspěchu.

 

Vydejte se s námi zkoumat možnosti programu Fascin[action]:

Vydejte se s námi zkoumat možnosti programu Fascin[action

Logo Hettich

 

HETTICH – Představení společnosti

Historie společnosti Hettich, jednoho z největších výrobců nábytkového kování ve světě, vychází z vynikajícího řemeslného umu a uplatňování netradičních řešení v konstrukci výrobků jemné mechaniky a nábytkového kování, doplněného o úspěšnou podnikatelskou a obchodní činnost. Dnes je skupina 38 dceřiných společností a výrobních podniků v Americe, Evropě i Asii již ve čtvrté generaci stoprocentním rodinným podnikem, vedeným Dr. Andreasem Hettichem. Společnost Hettich se sídlem v německém Kirchlengernu vybudovala ve Žďáru nad Sázavou moderně vybavený výrobní podnik, který zásobuje nejen český trh, ale i odběratele v celém světě. Výrobky společnosti Hettich představují nejen špičkové výrobky z hlediska neustálého technického a technologického vývoje, ale i designové vzory, udávající směr výroby moderního nábytku nejvyšší estetické hodnoty. Svědčí o tom řada respektovaných designových ocenění. Společnost také podporuje snahy o udržitelný rozvoj a ochranu životního prostředí.

 

HETTICH ČR, k.s.
Jihlavská 3
591 01 Žďár nad Sázavou
Tel.: 566 692 111
Mail: hettich@hettich.cz
www.hettich.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu