Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Trachea: Vanilková v interiéru vede!

Jaká barevnost na nábytku vede u Čechů? Přinášíme info od českého výrobce nábytkových dvířek - společnosti Trachea. Více se dozvíte v našem článku ...

t.classic - vanilka v kuchyni
Zdroj: Trachea

Vanilka nemusí být pouze klíčovou přísadou mnoha delikátních pokrmů, ale i ingrediencí pro vaše spokojené bydlení. Přesvědčí vás o tom foliovaná dvířka T.classic s dekorem vanilka! „Dvířka v krémovém dekoru barvy vanilkového květu jsou ideální volbou pro každého, kdo se chce v interiéru cítit co nejútulněji a rád se obklopuje světlými odstíny, ale klasická bílá jej již unavuje nebo na něj působí příliš studeně,“ říká Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek. 

Výchozí reklama

Vanilka-Trachea

Kromě příjemného vzhledu navíc přináší dvířka T.classic ve vanilkovém dekoru mnoho praktických výhod. „Povrchová folie obepíná vnější hranu dvířek, a chrání ji tak před nečistotami i pronikáním vlhkosti, takže se dvířka skvěle hodí například i do kuchyní či koupelen,“ informuje Martin Dusík. Vanilková zkrátka v interiéru vypadá skvěle!

Trachea - úprava vanilka zelená oliva v dětském pokoji

TRACHEA, a.s. 

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu