Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Jak na rekonstrukci koupelny?

Čeká vás v nejbližší době přestavba koupelny? Pak se vám určitě bude hodit několik šikovných rad, na co si při ní dát obzvlášť pozor.

Řada Q Max, dřevodekor cafe
Zdroj: Dřevojas

„Při rekonstrukci koupelny je třeba si pohlídat správné pořadí jednotlivých stavebních kroků. Častou chybou totiž bývá fakt, že si lidé nejprve nechají od instalatéra vyvést odpad a až poté vybírají nábytek,“ upozorňuje Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku.

Výchozí reklama

Tímto postupem ale docílíte pouze toho, že vám vybraný nábytek nebude na odpad přesně pasovat a jediným řešením bude skříňka na míru. „Do realizace odpadu se tak rozhodně nepouštějte, aniž byste znali rozměry svého nového koupelnového nábytku,“ radí Ing. Petr Blažek.

Jednotlivé úkony přitom stačí pouze prohodit – nejprve si tedy vyberte nábytek, nejlépe skříňku pod umyvadlo, a posléze její rozměry zkonzultujte se svým instalatérem. Ten už pak vyvede odpad přesně podle jejího nákresu a vše do sebe krásně zapadne.

Řada PLUTO, bílá, vysoký lesk
Řada PLUTO, bílá, vysoký lesk

A pokud potřebujete koupelnový nábytek co nejdříve, máme pro vás malý tip. „Pro tyto případy jsou připraveny expresní nábytkové sety, které se vyznačují rychlým dodáním do pěti pracovních dnů, a přitom rozhodně neztrácejí nic ze své kvality zpracování u českého výrobce,“ dodává závěrem Ing. Petr Blažek. V rámci setů můžete vybírat hned ze dvou nejvíce oblíbených nábytkových řad – Q MAX či PLUTO.

Tak směle do toho a půl je hotovo…

Dřevojas, v. d

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů 

a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality
a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (2 celkem)

  • Ivan Navratil: Rekonstukrce Neděle 15. Listopad 2020 19:57
  • Václav Jánský: Koupelna Čtvrtek 04. Květen 2023 20:16
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu