Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Podnikání

Podnikání: Šance pro výrobce nábytku - Němci se poohlížejí v Česku

Významná obchodní firma Schäfer Shop, které se specializuje na prodej nábytku a zařízení pro kanceláře, sklady a obchodní prostory, hledá v Česku nové dodavatele. Setkání se zástupci německého podniku nabízí tuzemským firmám agentura CzechTrade.

„Německá firma spolupracuje převážně s výrobci v Evropě,“ říká ředitel německé kanceláře CzechTrade v Düsseldorfu, která příležitost pro české firmy zprostředkovala, Adam Jareš.

„Kvalitou i flexibilitou určitě můžeme konkurovat výrobcům z jihovýchodní Asie ale i z Evropy. Například v oblasti nábytku je Česko v Německu třetím největším importérem,“ doplňuje zástupce CzechTrade.

Firma Schäfer Shop působí v celé řadě zemí, její roční obrat dosahuje 250 milionů eur a má již přes 1,3 milionu zákazníků. Až 70 procent svého nákupu nicméně realizuje v Německu. Zaměřuje se na zařízení a nábytek pro sklady a kanceláře ve střední a vyšší cenové kategorii, včetně prémiových designových produktů.

Výchozí reklama

Poptávané výrobky a kategorie:

  • Kancelářský nábytek a vybavení – všechny cenové kategorie
    Stoly, mobilní zásuvky, skříně, nábytkové řady, židle, police, recepční pulty, vybavení šaten, trezory, marketingové předměty, dělící zástěny a cateringový nábytek
  • Zařízení a vybavení skladů a obchodů –všechny cenové kategorie 
    organizéry a boxy, policové systémy, ocelové skříně, přepravní zařízení, kontejnery a záchytné vany, šatní skříně, sanitární vybavení, pracovní židle, žebříky, pracovní stoly a značení, nářadí a ochranné pracovní pomůcky, zařízení pro čištění a úklid
  • Prémiový segment – komplexní služba návrhu a realizace obchodních a kancelářských prostor na klíč. Další rozvoj této služby je plánován na následující dva roky. Pro tyto služby chce firma využít nejen standartní dodavatele konkrétních výrobků, ale přímo specializované výrobce a dodavatele prémiového nábytku a stavebnin (podlahy, dekorace aj.)

CzechTrade žádá zástupce českých firem, kteří by měli o spolupráci s německým podnikem zájem, o vyplnění přiloženého dotazníku  Company Profile Schäfer Shop (31 kB) (a to v němčině či angličtině). Na jeho základě bude nákupčí vybírat své potenciální dodavatele.

Vyplněné profily zasílejte na adresu dusseldorf@czechtrade.cz, a to nejpozději do 4. 3. 2019.

Vybrané firmy budou mít příležitost domluvit si konkrétní obchod s nákupčími zodpovědnými za dané produktové kategorie, a to v rámci dodavatelského fóra v květnu v Praze.

Zdroj: businessinfo.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu