Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » SUSO - soutěžní přehlídka řemesel

NEJLEPŠÍ TRUHLÁŘI PŘI VELETRHU FOR PASIV A FOR WOOD

První postupové kolo 23. ročníku je za námi. Vše se odehrálo v PVA RÉXPO PRAHA v Hale 6 pod dohledem spousty návštěvníků. Nejlepšími truhláři se stali suverénní Ondřej Porubek a Richard Páca ze SŠ řemeslná Jaroměř.

Na druhém místě se umístili Ludvík Steuter a Petr Lukele ze SOŠ Litvínov – Hamr a třetí skončili Martin Frydryšek a Jan Frolík ze SOŠ a SOU Beroun – Hlinky. Truhláři zpracovávali takový koš na deštníky. Dobrá práce hoši!

Výchozí reklama

Přestože zvítězit nemohou všichni, veškeré soutěžní výrobky najdou své uplatnění a udělají radost. Poputují totiž do Dětského domova v Unhošti. Velké finále 23. ročníku SUSO se uskuteční v rámci zářijového veletrhu FOR ARCH v PVA EXPO PRAHA.

V rámci postupového kola proběhl také Workshop Velux, který je určen studentům oborů pokrývač, tesař nebo klempíř. Workshopu se účastnily školy SOŠ Jarov a Střední škola stavební Jihlava. Návštěvníci tak měli možnost vidět, jak probíhá stavba krovu včetně položení střešní krytiny a usazení střešního okna Velux.

 

Hlavní partneři: XELLA CZ, LB Cemix, Velux ČR, ŠIOV, Tondach
VIP partner: Ramia
Partneři: Mafell, DeWalt, Agglu SK
Odborní partneři: VOŠ a SOŠ Volyně, Asociace malých a středních podnikatelů ČR, PEFC ČR, Cech klempířů, pokrývačů a tesařů ČR
Hlavní mediální partneři: TZB info a časopis Stavebnictví
Hlavní mediální partner oboru truhlář: Dřevařský magazín
Mediální partneři: České stavby, Build info

Mediální partneři oboru truhlář: Truhlářský portál, Stolaři-truhláři.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu