Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Výroba nábytku / Truhlářství - Adamik Company: Ruční olepovačka hran

Velmi úspěšná olepovačka hran Manual Speed 62

Manual Speed 62
Autor: Truhlářský portál

Problém řeší použití ruční olepovačky hran, které nabízí na trhu firma Adamik Company. Manipulace při výrobě je snadná – rozměrné neporézní dílce jsou vakuově fixovány k podložce, zatímco pracovník s ruční olepovačkou rychle a bez námahy opatří opracovávanou desku hranami. Olepovačka výborně kopíruje jakékoliv tvary. Pracuje s lepidly světově známých výrobců, jako jsou Henkel, Jowat, Kleiberit nebo Rayt. Velmi úspěšnou se stala olepovačka hran Manual Speed 62, která na rozdíl od jiných modelů umožňuje používat více druhů lepidel díky většímu rozsahu nastavitelné teploty (od 120 do 200 °C). Mechanická konstrukce olepovačky doznala změn za účelem olepování zejména vysokých dílců. Proto byla také zvětšena nádobka na lepidlo – nyní pojme 380 gramů. Olepovačka umí lepit hrany ABS a PVC v tloušťkách 0,4 až 3,0 mm, pásky Veneer v tloušťkách od 0,5 do 2,0 mm. Všechny pásky lepí v šířkách od 12 do 62 mm. Podávací rychlost se pohybuje od 0,5 m do 3,5 m za minutu. Práce a manipulace s olepovačkou je velice snadná – i když váží 7 kg, leží celá její váha na dílci. Pracovník tak vynakládá pouze nezbytně nutnou sílu na udržení rovnováhy při posunu zařízení. Ruční olepovačky hran ADAMIK jsou vyráběny ve třech modifikacích – MANUAL , MANUAL Plus a MANUAL Speed. V konstrukci jsou využity výhradně komponenty výrobců světoznámých značek – například motory PANASONIC, elektronika MOEHLER, nebo topná tělesa ELTOP. Mechanické díly jsou vyráběny na přesných CNC obráběcích centrech. Koncepce ruční olepovačky hran umožňuje upevnit olepovačku do montáže na podložku a pracovat s ní jako s klasickou stacionární olepovačkou. (www.adamikcompany.com)

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu