Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Kuchyňské pracovní desky (2) - Kámen

www_L_GH_dia_13.jpg

Začátkem 90. let minulého století se vedle tehdy klasických materiálů pro výrobu kuchyňských desek začaly na českém trhu objevovat materiály v té době zcela neznámé, začaly se objevovat kamenné desky. Tato třetí skupina pracovních desek se dělí na pracovní desky z přírodního kamene, například ze žuly, mramoru apod., a na pracovní desky z umělého kamene, které reprezentují materiály jako Technistone či Askilan.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Kámen

My máme v kuchyni taky desku ze žuly. je to super, protože manželka nemusí používat prkýnko a krásně může na desce krájet a nic se jí nestane. Kámen je super věc a vypadá to i líp, než klasické dřevo, nebo alespoň nám se to líbí. Máme celou kuchyň obloženou kamenným obkladem https://www.stonegallery.cz/kamenne-obklady , který je dobrý na údržbu.

kamenná deska

Supr článek! Já jsem kamennou desku dělal před sedmi lety, když jsme stavěli barák. A dalo mi to zabrat, ale rozhodně nelituju. Nechali jsme si ji udělat u http://topgranite.cz/kuchynske-desky a špica. Jen s tou montáží jsem pak trochu bojoval, ale nakonec to dopadlo perfektně.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu