Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Koupelna, která se stále (vysoce) leskne

…a to nejen čistotou a permanentním pořádkem, ale především dokonale lesklým povrchem koupelnových skříněk. Pojďte se inspirovat…

Detail zásuvky, model Q MAX, barevné provedení vysokého lesku červená
Zdroj: Dřevojas, v. d.

Proč je vysoký lesk tak atraktivní? Zejména z toho důvodu, že je mu vlastní schopnost odrážet dopadající světlo a tedy působit blýskavým dojmem. Protože máme tuto vlastnost spojenou se vzácnými - drahými kovy, působí vše, co disponuje lesklým povrchem, stejně drahým, honosným a výjimečným dojmem.
I koupelnové skříňky ve vysokém lesku budou tedy pomyslným klenotem pro každý interiér.

Výchozí reklama

Není lesk, jako lesk… některý je Senosan!

Pokud se pro tento atraktivní materiál skutečně rozhodnete, volte vysoký lesk v materiálu Senosan.
O co se jedná? „Častým způsobem, jak opatřit nábytek vysokým leskem, je lakování. Tady ovšem přichází potíž s udržováním těchto ploch a mechanickou odolností vůči běžným mechanickým poškozením. Novinkou v této oblasti je proto materiál Senosan – speciální folie s nejvyšším stupněm vysokého lesku, který je srovnatelný s lakem a dokonce i sklem, “uvádí Ing. Zdeněk Blažek, marketing manager společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce koupelnového nábytku. Kromě dokonalého designu pro váš interiér získáte i kvalitního přítele, který drží
i pohyb velké rodiny. A odolá dokonce i otiskům prstů!

„Povrchovou úpravu vysoký lesk nabízíme v barevném provedení červená, černá, bílá a pro letošní rok také antracit. Exkluzivnímu povrchu však musí odpovídat i tvary nábytku či umyvadla! Tato úprava proto skvěle vynikne na moderním koupelnovém nábytku řady Q MAX a ASTON. Ten v sobě kombinuje hranaté plochy se zakulacenými prvky – např. umyvadla či úchytek,“ říká dále Ing. Zdeněk Blažek.

Vrhněte se do lesku i vy, rozhodně nebudete litovat… Nemusíte se jej bát použít ani do skutečně malých či panelákových koupelen. Skříňky ve vysokém lesku, materiálu Senosan, budou působit podobně jako zrcadlo a prostor opticky zvětší.

Dřevojas, s.r.o.

Společnost Dřevojas je významným českým producentem a dodavatelem koupelnového a hotelového nábytku na český i evropský trh. Více jak 60. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou Republiku, Slovensko, ale i Rusko, Švédsko, Německo, Rakousko, Maďarsko a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu