Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Technologie

LED OSVĚTLENÍ, VYPÍNAČE A SENSORY pro dveře, šatní skříně a zásuvky

Jen LED pásek nebo světlo ke spokojenosti zákazníka nestačí ...

LED osvětlení, vypínače a sensory pro dveře, šatní skříně, zásuvky
Zdroj: IDEAL TRADE s.r.o.

Pokud dnes chcete, aby Vaši zákazníci byli spokojeni, musíte nabídnout více. Perfektní informace o sensorech a snímačích je další služba, která zvýší spokojenost Vašich zákazníků. Spokojenost, která Vám zajistí kladné reference a další zakázky.

Prostudujete-li si nový Katalog osvětlení WIRELI jaro 2012. Kromě kompletní nabídky LED pásků na 12V, 24V a 230V získáte přehled také o nabídce hliníkových a plastových lišt pro LED pásky a mnoho dalších užitečných informací, tipů a rad. Pokud k uvedenému připočítáte možnost zaškolení a přípravy kompletních sestav LED osvětlení, není důvod proč systémy osvětlení a služeb WIRELI nevyzkoušet. Pomůžeme Vám pro Vaše zákazníky připravit nabídku a realizace, o kterých budou nadšeně vyprávět.

Výchozí reklama

Zjistíte, proč je do dětského pokoje vhodný právě pohybový PIR sensor. (Protože děti dveře od skříně nezavírají. Hodí na sebe mikinu a „letí“ do školy. Pohybový sensor po půl minutě, kdy nezaznamená žádný pohyb zhasne sám…)  Zjistíte, jaký vypínač a čidlo použít, pokud chcete, aby se při setmění světla sama rozsvítila. (soumrakové spínače – nabízíme 3 typy)  Zjistíte, jaký spínač můžete zabudovat tak, aby jej nikdo nenašel… (kapacitní, magnetický nebo dotykový se sondou)

Katalog osvětlení jaro 2012 plný informací a tipů vyjde v měsíci dubnu. Přinese řadu dalších novinek jak v zmíněné oblasti LED pásku pro 24V a 230V, tak v lištách pro LED pásky a montážním materiálu. Katalog můžete žádat
u všech našich obchodních partnerů nebo objednat přímo na našem obchodním oddělení.

Aleš Ingr, IDEAL TRADE
produkt manažer osvětlení

Více informací na www.wireli.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu