Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

KRONOSPAN zve na XVI. ročník semináře DŘEVOSTAVBY

Vyšší odborná škola Volyně pořádá ve dnech 4. a 5. 4. 2012 již XVI. ročník odborného semináře DŘEVOSTAVBY. O výstavbu dřevostaveb je stále větší zájem a jedním z cílů akce je představit dřevo jako moderní surovinu a stavební systém budoucnosti. Opomenutý nezůstane ani ekologický aspekt tohoto materiálu. Na semináři s mezinárodní účastí vystoupí i firma KRONOSPAN na téma Inovace OSB desek v dřevostavbách, kde představí nové desky OSB AIRSTOPFINISH ECO.

VOŠ Volyně - seminář Dřevostavby

Seminář je určen pro projektanty, architekty, investory, výrobce, pedagogy a studenty odborných škol a širokou odbornou veřejnost. Na letošní akci zazní 39 přednášek, zaměřujících se na tematické okruhy týkající se vlastností a ochrany dřeva, polotovarů používaných pro dřevostavby, vícepodlažních dřevostaveb, rekonstrukcí, úspor energií, vytápění, ekologie,  požární ochrany při realizaci dřevostaveb a další.

Výchozí reklama

„Naše společnost si váží každé možnosti představit nové technologie a materiály, a přispět tak ke kvalitě odborného školství,“ uvádí jednatelka firmy KRONOSPAN, ing. Sylva Krechlerová.
Základem nové desky OSB AIRSTOPFINISH ECO je deska OSB SUPERFINISH ECO, na kterou je aplikovaná speciální fólie na bázi celulózy. Fólie zaručuje vysokou vzduchotěsnost desek, a tím pomáhá snižovat tepelné ztráty objektu.

Odborného semináře DŘEVOSTAVBY se budou kromě českých specialistů účastnit i přední odborníci z Kanady, Finska, Německa, Velké Británie, Rakouska, Slovenska, Švýcarska a Lucemburska. Cílem semináře je snoubit vyšší školství s praxí, a zvýšit tak kvalitu studia a zároveň poskytnout příležitost pro rozvoj nových možností pro výstavby dřevostaveb.

Více informací naleznete na www.kronospan.cz a www.vos.volyne.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu