Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Téma měsíce » 2012 » Březen - Kuchyně

Fa Jelínek: Kuchyňský dřez si u nás vybere každý

Ve velké konkurenci prodejců kuchyňského vybavení zaujme snad každého královéhradecká firma Jelínek širokou nabídkou dřezů, armatur a dalších doplňků. Přesvědčuje osvědčenou vysokou kvalitou výrobků tradičních evropských dodavatelů s dlouholetými zkušenostmi a neuvěřitelným výběrem tvarů, materiálů i provedení.

Ukázka spektra granitových dřezů v showroomu
Zdroj: Fa Jelínek

Firma Jelínek působí na českém trhu již od roku 1997, takže dlouholetá tradice a přístup k zákazníkům prokazují správnost přístupu k prodeji. Hlavním obchodním artiklem pro velkoobchodní dodávky i maloobchodní prodeje koncovým spotřebitelům jsou především kuchyňské granitové a keramické dřezy. Firma Jelínek realizuje výhradní zastoupení francouzského výrobce Luisina Design pro český trh. Proto také výrobky Luisina Design také v nabídce dřezů dominují. Není divu – sortiment špičkové kvality a neotřelého designu za zajímavé ceny právem upoutává pozornost zákazníků.

Výchozí reklama

OSVĚDČENÝ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI

„Zájemcům o naše zboží jsme k dispozici v provozovně a showroomu v Hradci Králové, kde si zákazníci mohou zboží prohlédnout, ohmatat a prověřit. V reálu mohou zkontrolovat i barevnost dřezu, která kromě jiných hledisek v rozhodování hraje důležitou roli. Od roku 2009 mohou zájemci nakupovat dřezy, vodovodní baterie a kuchyňské doplňky také přes internetový obchod. Naší výhodou ve srovnání s jinými e-shopy je skutečnost, že prakticky veškerý nabízený sortiment máme opravdu skladem a skladové zásoby průběžně doplňujeme. Zákazník tak nečeká, až dřez některý zprostředkovatel objedná u dovozce a pak jej přepošle dál. Naše dodávky jsou okamžité. Skladové zázemí je nezbytné – vždyť prodáváme tisíce dřezů ročně a nemůžeme si dovolit zákazníka zklamat. Koneckonců – navštivte nás osobně a uvidíte, že v našich skladových prostorech na vás čeká přes tisíc dřezů, které si můžete okamžitě odvést, nebo které jsme v případě internetové objednávky schopni Vám obratem zaslat na uvedenou adresu,“ představuje filozofii prodeje Michal Kepl, jednatel firmy.

„Díky tomu, že odebíráme velké množství dřezů, jsme schopni získat zajímavé objemové slevy, které poté promítneme i do snížení koncové ceny pro zákazníka v rámci prodejních akcí. V žádném případě se nejedná o vrácené či poškozené dřezy. Veškeré zboží je v originálním obalu a se zárukou. U nás koupíte dřezy francouzské kvality za českou cenu, kterou můžeme úspěšně konkurovat nejen skutečně kvalitním výrobkům na českém trhu, ale dokonce i celé řadě dřezů, vyráběných ve východní Evropě či v Asii, z nichž jsou mnohé materiálem i provedením kvalitativně o třídu níž,“ říká Michal Kepl.

Kromě koncových zákazníků se o službách firmy Jelínek přesvědčují i velkoobchody po celé republice, sítě kuchyňských studií i jednotliví truhláři, nábytkáři a výrobci kuchyní, kteří zboží uživatelům instalují do nových či rekonstruovaných kuchyňských linek jako součást kompletní dodávky. Velkoobchody, firmy a živnostníky lákají nadstandardní podmínky prodeje se zajímavými rabaty, rychlý servis a obchodní podpora prostřednictvím nabídky katalogů, vzorníků a dalších marketingových nástrojů.

 

BOHATÝ SORTIMENT

Při výběru kuchyňského dřezu a dalších doplňků do kuchyně můžeme vybírat z různých druhů materiálů, přičemž v nabídce modelů nalezneme pokaždé jiné vlastnosti, jiný vzhled, jiné nároky na údržbu, a pochopitelně i jinou cenu. Zvolené materiály i vzhled musí respektovat charakter samotné zařizované místnosti, ale pochopitelně také v kontextu s celým interiérem. Navíc se do výběru promítají i manipulační požadavky a provozní nároky uživatele. Proto také výběru dřezu, armatury a doplňků je třeba věnovat důkladnou pozornost a před samotným nákupem promyslet veškeré souvislosti.

Firma Jelínek ve svém sortimentu nabízí bohatou škálu dřezů, rustikálních, moderních i granitových baterií, drtiče odpadu, dřezové podložky, dávkovače saponátu a velké množství montážních prvků. A vybírat je vskutku z čeho.

 

Granitové dřezy

Firma Jelínek nabízí velmi kvalitní dřezy Luisina Design, vyráběné ve Francii. Dřezy jsou vyrobené z luisigranitu, který obsahuje 80 % drcené přírodní žuly, 15 % akrylátového pojiva a 5 % barviva. Luisigranit (všeobecně granit) je materiál známý pro svou výjimečnou tvrdost a pevnost. Vyniká velmi vysokou odolností proti nárazu, poškrábání a vysokým teplotám až do 280 °C. Luisigranit spojuje vlastnosti přírodní žuly, kvalitních akrylátů a polymerů (polymery se používají například v lékařství pro výrobu optických skel či zubních amalgámů). Při výrobě se velmi dbá na přesné složení hmoty, a tím vzniká velmi kvalitní neporézní materiál. Jedná se o přírodní recyklovatelný materiál, příjemný na dotek. Aplikovaná barviva umožňují nabídnout velkou škálu odstínů – od kovových až po klasické přírodní. Vlastnosti hmoty také předurčují velmi dlouhou životnost dřezů, snadnou údržbu a odolnost proti UV záření. Dřezy jsou opatřeny antibakteriální povrchovou úpravou LuisiClean, kterou nelze při běžném použití dřezu poškodit.

Revolučně novým materiálem je Luisidiam, který snoubí vlastnosti keramiky a granitu. Nabízí tak nejvyšší kvalitu materiálu na našem trhu. Luisidiam má vlastnosti obdobné jako granit, navíc je velmi jemný na dotek. Umožňuje realizaci zcela nových odstínů hmoty. Dřezy z Luisidiamu mají zpracování na nejvyšší úrovni. Veškeré dřezy se vyrábějí v Německu.

 

Keramické dřezy

Keramické dřezy jsou z materiálu, který je vypalován v pecích při vysokých teplotách (cca1200 °C). Jedná se o neutrální hygienický materiál, odolný proti nárazům, snadno se udržuje. Keramické dřezy mají velmi hladký povrch, převažuje u nich výrazný podíl ruční výroby. V nabídce jsou keramické dřezy v rustikálním i moderním provedení. Keramický materiál je oceňován zákazníky pro vysokou kvalitu povrchu, výjimečnost provedení, nevšední tvary a snadnou údržbu.

 

Nerezové dřezy

Nerezové dřezy v nabídce firmy Jelínek se vyznačují neotřelým designem, vysokou kvalitou a příznivou cenou. Jsou vyráběny z klasické nerezové oceli 18/10 při tloušťce materiálu0,8 mm až 1 mm.

 

ZÁKAZNICKÁ PODPORA A KOMPLETNÍ SERVIS

„Námi nabízené dřezy jsou velmi snadno udržovatelné. K ošetření povrchu je možné použít běžné čistící prostředky k tomu určené. Doporučujeme houbičky, tekutý písek a neagresivní prostředky. Je nutné se vyvarovat použití čisticích písků, kovových drátěnek, louhů, prostředků obsahujících kyseliny a agresivních chemických prostředků, které by mohly poškodit celistvost povrchu,“ vysvětluje k údržbě Michal Kepl.

Orientace dřezu většinou nerozhoduje, dřezy jsou koncipované jako oboustranné, s otvory předfrézovanými ve spodní části dřezu. Ke dřezu se dodává šablona, úchytky a kompletní sifon pro úsporu místa. Sifon je vybaven vývodem na myčku. Většina dřezů obsahuje excentrické ovládání výpustě. Na každý dřez je možné snadno namontovat tolik žádaný drtič kuchyňských odpadků.

Montáž dřezů je jednoduchá, každý trošku zručnější řemeslník nebo kutil práci zvládne bez potíží. Podle šablony dřezu se vyřízne do pracovní desky otvor, do kterého se vsadí a lehce zasilikonuje dřez. Upevnění k pracovní desce se provede lehkým přitažením montážních úchytek. V dřezech jsou také předfrézovány standardní otvory o průměru36 mm, které se dají využít k montáži baterií, saponátových dávkovačů nebo pneumatických spínačů drtiče odpadků.

„Koncovým zákazníkům problematiku montáže objasníme, případně zajistíme či doporučíme odbornou montáž v síti našich smluvních partnerů,“ dodává k nabídce služeb Michal Kepl.

 

Z výčtu sortimentu i nabízených služeb je tedy jasné, že firma, která se dokáže o zákazníka či obchodní partnery postarat, má v narůstající konkurenci budoucnost. Zákazníci takový přístup oceňují – rozdíl ve srovnání s neadresnými prodejci bez servisního zázemí je příliš markantní. Svědčí o tom i stabilní růst firmy i nabídky jejích služeb.

 

Fa. JELÍNEK
Showroom Luisina Design
Dřezy a příslušenství

Dvorská 210
Hradec Králové-Svobodné Dvory

Tel./fax: 495 536 275
Mobil: 603 512 100
Mobil: 603 445 641
e-mail: fajelinek@fajelinek.cz 

www.drezy-luisina.cz

http://www.truhlarskyportal.cz/truhlarstvi
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Štítky

Dřezy


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (2 celkem)

  • milena pospisilov: A jak vybírat?? Pátek 23. Červen 2017 15:30
  • Jan Bratan: Dotaz Čtvrtek 15. Březen 2018 10:28
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu