Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Fa Jelínek: Kuchyňský dřez si u nás vybere každý

www_x_DSC3307.jpg

Ve velké konkurenci prodejců kuchyňského vybavení zaujme snad každého královéhradecká firma Jelínek širokou nabídkou dřezů, armatur a dalších doplňků. Přesvědčuje osvědčenou vysokou kvalitou výrobků tradičních evropských dodavatelů s dlouholetými zkušenostmi a neuvěřitelným výběrem tvarů, materiálů i provedení.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
A jak vybírat??

Teď už jenom zbývá vyřešit otázku: a jak si ten svůj dřez vybrat... Naštětstí na to mám i odpověď a to následující: https://eshop-alveus.cz/content/42-jak-na-prakticky-drez-do-moderni-kuchyne Tady je to pěkně řečeno

Dotaz

Dobrý den, domnívám se že se vyznáte v dřezech. Nedávno jsem narazil na článek https://eshop-sinks.cz/content/39-jak-pecovat-o-keramicke-drezy-rady-a-tipy kde jsem se dočetl že keramiku může poškodit citron nebo prostě kyselé potraviny. Chtěl bych se zeptat jestli tomu tak je i u granitového dřezu, a jestli to škodí fakt hodně. Případně bych vás poprosil o nějaké tipy nebo rady, Předem děkuji moc. Jan B.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu