Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

SCHACHERMAYER: Výškově stavitelné pracovní stoly NIVEAU - Malí, ale šikovní pomocníci

Společnost SCHACHERMAYER přichází na trh se širokou nabídkou pracovních stolů NIVEAU, které představují ergonomické, bezpečné a praktické řešení pracovní a manipulační plochy v každé dílně.

Pracovní polohovací stůl NIVEAU HS STANDARD
Zdroj: SCHACHERMAYER

Výškově nastavitelné pracovní stoly ze série NIVEAU mají již dlouhou dobu svoje pevné místo ve vybavení dílen mnoha výrobních odvětví. Jejich obliba v malých řemeslných dílnách i velkých průmyslových provozech roste, protože plně respektují požadavky ergonomické manipulace, ekonomické hospodárnosti i všestranného využití. A to jsou argumenty, které samy hovoří o rentabilitě nasazení tohoto mobilního pomocníka, který se zcela přizpůsobí potřebám každého pracovníka a pracoviště. Pracovní stoly NIVEAU se mohou chlubit navíc i bohatým volitelným příslušenstvím, které rozšiřuje možnosti pracovního využití.

Výchozí reklama

Pracovní výškově stavitelný stůl NIVEAU HS 300 standard má rám o rozměrech 1000 × 600 mm s možností zatížení do 300 kilogramů. Volitelné příslušenství tvoří například buková pracovní deska, buková deska se zásuvkami, deska s otvory a rastry, deska s rámem, pracovní deska hoblovačky, válečková dráha s plastovými nebo kovovými válečky, stolová deska se zabudovanými kuličkami, pracovní deska z ušlechtilé ocele a stůl s posuvným ramenem.
Stůl NIVEAU HS 300 existuje rovněž ve variantě s velkou deskou 2000 x 1000 mm při zachování stejné nosnosti, tedy do 300 kg. Jeho volitelné příslušenství tvoří buková pracovní deska, buková deska se zásuvkami, deska s otvory a rastry, pracovní deska hoblovačky, vysouvací systém, deska s otvory a rastry s naklápěcím zařízením, oplechovaná deska a zařízení k upevňování předmětů.
Tyto pracovní stoly s volitelným příslušenstvím usnadňují práci a manipulaci s výrobky v provozech dřevozpracujícího a nábytkářského průmyslu, v truhlářských a stolařských dílnách, autoservisech a ve výrobě oken a dveří.

=========================

SCHACHERMAYER, spol. s r.o.
Mezi Vodami 1935/7
143 01 Praha 4 – Modřany

web: www.schachermayer.cz
e-mail: info@schachermayer.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu