Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Repliky starožitného nábytku zdobí stále více českých domů a bytů

starozitny-nabytek.jpg

Olomouc - Starožitný nábytek už nezdobí pouze hrady, zámky či muzejní expozice, ale stále více Čechů si jeho drahými replikami vybavuje byty a domy. Od investice do nábytku, který v domácnosti navodí atmosféru doby Ludvíka XVI. nebo první republiky, movitější Čechy v době hospodářské krize neodradí ani výrazně vyšší cena tohoto ručně vyráběného nábytku z exotického dřeva.

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Starožitný nábytek

O tom, že tady ty repliky starožitného nábytku a doplňků jsou čím dál populárnější vím. Myslím si ale, že pokud na to člověk má, tak stejně není nad to si koupit originál. Mně se například povedlo pár starožitných kousků do domu sehnat přes https://www.antikart.cz/ Tam mají super věci. Teď tam pokukuji po jednom perském koberci, který by se mi velice líbil, ale bohužel je docela drahý. To tak ale u starožitných věcí prostě bývá.

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu