Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Nezbytnost pro truhláře? Profesionální lepidlo Dispercoll od Druchemy

DISPERCOLL-druchema.jpg

I profesionální truhlářské dílny, které nám díky svým produktům pomáhají zpříjemnit život a bydlení, také potřebují své pomocníky. Jedním z nich je například tradiční disperzní lepidlo Dispercoll od české společnosti Druchema. To je už léta nezbytností a pravou rukou pro všechny truhláře, zajišťuje pevnost i pružnost lepených spojů, voděodolnost i rychlé zasychání. Pokud jej tedy ještě ve své dílně nemáte, neměli byste váhat.

Lepidla Discpercoll a speciální Lihová mořidla pro každého truhláře

druchema-dispercoll.jpg

Pokud hledáte spolehlivého pomocníka do každé truhlářské dílny, změřte svoji pozornost na legendární a léty osvědčené lepidlo Dispercoll od Druchemy. Dispercoll je jednosložkové polyvinylacetátové disperzní lepidlo na dřevo, které skvěle využijete v dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu. Ideální je k lepení měkkého i tvrdého dřeva, a dokonce i k lepení dřeva na jednotlivé pórovité materiály, jako jsou překližka, dřevotříska, karton, papír nebo dýha.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu