Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 24 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Tiny Space: Plnohodnotné komfortní bydlení na malém prostoru (Hettich)

Interzum_Tiny_Spaces_PR_122019a_w1000.jpg

Na veletrhu Interzum 2019 zajímavé řešení malého prostoru k bydlení představila společnost Hettich, kde na pouhých 18 m2 půdorysné plochy představila inteligentní řešení variabilní konstrukce nábytku. Jak je toto téma atraktivní a aktuální? To ukázal obrovský zájem návštěvníků.

Zpřístupnění úložného prostoru: Otočná police Hettich Comfort Spin

csm_18137_Banner_Start_ComfortSpin_web-Awards_DE_98e9c06c92.jpg

I sebevětší úložný prostor se může stát noční můrou, pokud přístup k uloženým věcem není snadný a rychlý. Se zajímavým řešením otočného talíře či police Comfort Spin přichází jeden z největších výrobců nábytkového kování, společnost Hettich.

Nový web společnosti HETTICH: Informační studna pro odborníky i běžné zájemce o bydlení

HETTICH_Home.jpg

Byla spuštěna nová verze webových stránek firmy HETTICH, jednoho z největších světových výrobců nábytkového kování. Odborníci zde naleznou vylepšenou podporu pro návrh, výrobu a montáž nábytku a kování, včetně konfigurátorů korpusů, závěsů, zásuvek, posuvných dveří a optimálního postupu přípravy konkrétní zakázky, včetně CAD asistence a další podpory.

Interzum 2019: Přehlídka nápadů a inspirace

PR_112019f.jpg

Expozice firmy Hettich na letošním veletrhu Interzum 2019 patřila mezi nejobdivovanější. Návštěvníci se seznámili s netradičním využitím nábytkového kování v zajímavě řešeném nábytku moderního vzhledu i konstrukce, s důrazem na maximální využití úložného prostoru, na komfort bydlení i netradiční řešení. Ve stánku měli také možnost vyzkoušet funkčnost a využitelnost řešení přímo v praxi.

HETTICH ČR: Fascin[action] – Okouzlení možnostmi

Fascin_Action__00.jpg

Společnost Hettich ČR v polovině roku 2018 přichází na trh se svou novou marketingovou platformou Fascin[action], jejíž cílem je prezentovat zájemcům o nadčasové a kvalitní bydlení spoustu možností, které nabízí špičkové nábytkové kování v návrhu nábytku 21. století. Již samotný název překladu evokuje okouzlení akcí. A určitě právem.

HETTICH ČR: Závěsy Sensys pro dveře s malou tloušťkou

300201_1701_Duenntuer_w1000.jpg

Stále častějším požadavkem nábytkové tvorby je možnost využití tenkostěnných materiálů ve funkci dvířek a pohledových ploch. Nabídka vhodných konstrukčních prvků tak usnadňuje montáž i netradičních ušlechtilých materiálů. Společnost Hettich ČR přichází na trh s hned s několika miskovými závěsy Sensys, které jsou určeny pro dveře s malou tloušťkou.

HETTICH ČR: Nápady pro komerční objekty

2018-201-Obalka_w1000.jpg

Značka Hettich patří v kategorii nábytkového kování mezi prestižní pojmy. Nesetkáváme se s ní však jen u nábytku v soukromé sféře, ale pochopitelně také v interiérech komerčních objektů. Vždyť právě zde se při extrémním zatížení může projevit špičková kvalita použitých materiálů, technologií i celkového designu.

HETTICH ČR: Závěsy Sensys v barvě černého obsidiánu

SensysObsidianschwarz_w1000.jpg

V nábytkové tvorbě poslední doby se stále více projevují požadavky zákazníků, nábytkových designérů i výrobců ve větším využití kontrastních ploch a potlačení rušivých elementů. Již dlouho se projevují snahy o představení velkých pohledových ploch, které jsou prosty zbytečných rušivých elementů. Zatímco úchytky narušují estetickou harmonii především v klidovém stavu, závěsy, tlumiče a další konstrukční prvky jsou výrazně viditelné při funkčním využití nábytku.

Hettich Easys: Elektromechanický systém otvírání pro chladničky

Easys_03A.jpg

Moderní trendy designu prémiových kuchyní stále častěji preferují puristický vzhled velkých hladkých pohledových ploch bez vizuálně rušivého působení úchytek a dalších detailů. Firma Hettich na tyto nábytkové trendy reaguje bezprostředně elektromechanickým systémem Easys, který je přizpůsoben otvírání dveří skříní se zabudovanou skrytou chladničkou či mrazákem. Easys tak zcela jistě splní očekávání nejnáročnějších zákazníků i nábytkových designérů.

Hettich WingLine L: Kování pro skládané dveře velkých rozměrů

Title_WingLine_L.bmp

Firma Hettich přichází na trh se zajímavým kováním pro skládané dveře spojené s bokem skříně, s horním nosným profilem a dolním vodicím profilem. Kování představuje perfektní mechanické řešení pohybu skládaných dveří se dvěma křídly, které charakterizuje perfektní a tichý chod. Doporučujeme zhlédnout velmi poutavé video ...

Novinky: Hettich - Sensys v barvě černého obsidiánu

cerny-sensys-v-barve-obsidianu.jpg

Novým trendem pro nábytková dvířka je mimo jiné použití dřevin s tmavým dekorem. Navíc se objevuje celá paleta barev v zemitých odstínech. Nyní je také pro tyto tmavé dřeviny k disposici perfektně sladěné kování ... Sensys v barvě černého obsidiánu.

HETTICH ČR: Závěsy pro silné dveře v programu Sensys

Sensys-8631i.jpg

Mimořádně úspěšnou a konstrukčně velmi bohatou řadu závěsů Sensys společnosti Hettich ČR snad není třeba příliš představovat ani odborné, ani laické veřejnosti. Závěsy Sensys již pěknou řádku let zaujímají významné postavení na trhu díky dokonalému spojení techniky a designu, který stále více nabývá na důležitosti v moderní nábytkové tvorbě. Podívejte se na novinky v této oblasti nábytkového kování ...

Sensys: Závěs s nulovým přesahem do světlosti a úhlem otevření 165°

Scharnierkomposition_1800x1800px_Paradise.jpg

V konstrukci nábytku je velmi častým požadavkem zákazníků komfortní přístup do korpusu skříňky, maximální využití úložného prostoru a případně i možnost pohodlného vysunutí vnitřních zásuvek. Pro tento účel se velmi dobře uplatní závěsy Sensys s nulovým přesahem do světlosti a širokým úhlem otevření 165°, které společnost HETTICH nabízí truhlářům i nábytkářům hned ve třech modelových řadách.

InnoTech Atira: Nový facelift špičkového zásuvkového systému

Hettich_Atira_Kueche_M13_1_silber_w480.jpg

Nový zásuvkový program InnoTech Atira od společnosti Hettich vychází z osvědčeného systému InnoTech, který získal velkou oblibu především u náročných zákazníků. Nádherné atraktivní tvary, dokonalá povrchová úprava s volbou řešení v bílé, stříbrné nebo antracitové barvě, komfortní obsluha a bohatá stavebnicová skladba – to jsou hlavní přednosti moderního konstrukčního systému, který nachází uplatnění především v kuchyních a v nábytku pro obytné prostory. Variabilitu nabídky podtrhuje modulární řešení a spousta zajímavých doplňků.

Montážní přípravky a pomůcky HETTICH 5: přípravky pro kompletaci zásuvek ArciTech, InnoTech a MultiTech

gtv.jpg

V 5. dílu našeho seriálu "Montážní přípravky a pomůcky HETTICH" vám představíme přípravky pro kompletaci zásuvek programu ArciTech, InnoTech a MultiTech.

Nalezeno: 24 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu