Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 21 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Bezpečný domov pro vaše ratolesti

Title_okno_FUTURA_STANDARD_hlinik_detska_pojistka_int.dvere_VEKRA_Interier_foto_zdroj_VEKRA.jpg

Máte malé děti a marně přemýšlíte, jak je při každodenních hrátkách ochránit a ještě předejít škodám v interiéru? Pokud chcete svou domácnost zařídit bezpečně, prakticky i esteticky, přinášíme vám pár tipů!

Novinka M&T: WC zámek integrovaný do těla kliky

kovani_MINIMAL_2.0_integrovane_WC_koupelnove_uzamykani_povrch_titan_cerny_mat_titan_braun_mat_cerny_chrom_brouseny_matny_nikl_foto_zdroj_M_T.jpg

Unikátní autorské řešení wc zámku integrovaného do těla kliky přináší český výrobce M&T.

M&T: Kliky? Dnes jedině antimikrobiální!

kolekce_kovani_minimal_povrch_mosaz_antik_foto_zdroj_mat.jpg

Na kliku saháme asi nejčastěji, a proto by bylo prima, pokud by dokázala sama likvidovat mikroby.. není třeba stříbra, stačí obyčejná měď či její slitiny… funguje to po staletí… více v tipu od českého M&T.

M&T: Podlehněte kouzlu zlata…

kovani_MY_mosaz_lesteno_foto_zdroj_M_T.jpg

Zlaté prvky jsou módní záležitostí a v interiéru je stačí použít jen v akcentech… třeba na dveřním kování… Tipy na různé varianty zlaté mosazi, která je nejideálnějším materiálem pro kliky přináší český výrobce M&T.

M&T: Když klika stárne s grácií…

kovani_MY_mosaz_lestena_a_mosaz_antik_foto_zdroj_M_T.jpg

Elegance přirozeně zestárlých surových kovů je v interiéru příslibem neotřelosti provedení… a příkladem je mosaz ve své naturální podobě, třeba na akcentu dveřního kování…

X odstínů kování Rocksor

klika_rocksor_povrchove_upravy_foto_zdroj_m_t.jpg

Kování inspirované stavebním drátem, který se často jen tak povaluje... architekt Stanislav Fiala inspiraci přetavil do designového kování a to hned v několika materiálových a barevných provedeních.

Novinky: Dejte rozetám magnetickou sílu!

magneticka_rozeta_slim_insert_foto_zdroj_m_t.jpg

Současné minimalistické trendy velí rozety klik skrýt. Pokud si ale kliky bez rozet nedovedete představit, tak rozhodně využijte inovativní řešení v podobě subtilních rozet, které drží díky magnetu!

M&T: Ruční práce hraje prim!

vyroba_foto_zdroj_M_T__1_.jpg

Galvanické povrchové úpravy či strojní leštění a broušení… to vše musí podstoupit moderní dveřní kování ve výrobě české společnosti M&T, aby mohlo splnit náročné požadavky dnešní doby. Ve finále je ale vždy nepostradatelný dotek lidské ruky s jejím přesným citem a umem, který výsledný produkt dovede k dokonalosti, a vznikne tak prvotřídní kování s vysokou hodnotou.

Soulad v kontrastu

kovani_na_sklo_maximal_titan_cerny_mat_kuze_med_zdroj_m_t.jpg

Kontrast v interiéru nemusí nutně znamenat nesoulad. Právě naopak! Ukázkový příklad dává i dveřní kování od českého výrobce M&T.

Dveřní kování: Na klidných vlnách z M&T

MAXIMAL_titan_cerny_mat_kov_cappuccino_vlna_zdroj_M_T.jpg

Jemné vlnky ze dřeva? Proč ne! Elegance českého kování s atypickou výplní nezná hranic… jeden z tipů přinášíme ve spolupráci s českým výrobcem designového kování – společností M&T.

Dveřní kování - černá dává MAT

interier_MY_titan_cerna_mat_zdroj_M_T.jpg

Jaká barva aktuálně vládne kování? Černá a kovový titan!…není se jich třeba bát = přináší eleganci.

Černé kování - prestižní a designové

interier_ENTRY_titan_cerna_mat_zdroj_M_T.jpg

Barevnost kování u dveří a oken také podléhá také trendům. Nyní vede černá v titanovém provedení…proč? V přiložené tipové aktualitě odpovídá jediný český výrobce dveřního kování – spol. M&T.

Trendy u dveřního kování? Masivní materiál a černá!

mosazne_kovani_foto_zdroj_M_T.jpg

Trendy se v interiéru nevyhýbají ani dveřnímu kování. Už loňský rok ukázal a letošní jej potvrzuje – vede masivní mosaz a černý titan. Proč? Více najdete v informacích od českého výrobce dveřního kování – společnosti M&T.

MADLA… zpívají Evropě (M&T)

madlo_LUSY_bezpecnosti_rozeta_54_zdroj_M_T.jpg

O tom, jak dokáže mladá dívenka zpívat celé Evropě jsme se mohli přesvědčit již ve starém československému filmu ze čtyřicátých let. A o tom, jak dokáží rozjasnit a rozezpívat vaše dveře originální madla, se můžete přesvědčit nyní! Výběr je bohatý a hravý a fantazii se meze nekladou!

Lesk je IN… a to hlavně na klikách!

MAXIMAL_leskly_chrom_sklo_bila_kovani_na_sklo_zdroj_M_T_800.jpg

Lesk a jeho různé barevné hry přitahují naši pozornost od nepaměti. A to je určitě hlavní důvod, proč si ho rádi pořizujeme na dveře a další části interiéru. A co ho použít na dveřní a okenní kování? Že jste o tom neslyšeli? Tak dávejte pozor!

Nalezeno: 21 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu