Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 37 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Bezpečný domov pro vaše ratolesti

Title_okno_FUTURA_STANDARD_hlinik_detska_pojistka_int.dvere_VEKRA_Interier_foto_zdroj_VEKRA.jpg

Máte malé děti a marně přemýšlíte, jak je při každodenních hrátkách ochránit a ještě předejít škodám v interiéru? Pokud chcete svou domácnost zařídit bezpečně, prakticky i esteticky, přinášíme vám pár tipů!

Dřevojas: Nábytek expres? Ale prosím!

Bono_dekor_Nebraska_cerna_zafrezovana_uchytka_dvojumyvadlo_Harmonia_zrcadlo_Stripe_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Letní měsíce mnozí z nás vyplňují rekonstrukcemi našich obydlí… jak mít nábytek do koupelny do 5 dnů a v řádné kvalitě, bez tzv. DD = dodělej doma! Řešení má český Dřevojas.

Dřevojas: Facelift koupelnového nábytku

BONO_zafrezovana_uchytka_zrcadlo_Stripe_expresni_dodani_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Přinášíme aktuální novou tvář tradičního nábytku BONO od českého Dřevojasu. Více najdete v našem článku.

Dřevojas koupelny: Šikmá plocha v koupelně žádoucí!

Invence_dekor_tobacco_umyvadlo_Harmonia_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Koupelnový nábytek kopírující anatomii lidské postavy – i to je typickým znakem pro řadu Invence od českého Dřevojasu. Více najdete v našem článku.

Dřevojas: I malá koupelna si žádá trendy dekory!

GO_Lava_do_malych_koupelen_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Jak na malou koupelnu? Mnohé tipy bourá ten dnešní… malý prostor a tmavý nábytek.. i to jde dohromady s trendovými pastelovými odstíny. Více v tipu od českého výrobce koupelnového nábytku – výrobce Dřevojas.

Nadčasová kráska - DREJA

DREJA_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Při výběru nábytku, je prý pro Čechy typický konzervativní přístup… alespoň na to ukazuje vysoká oblíbenost nábytku do koupelen, který se zrodil v 90. letech minulého století a dnes stále čile konkuruje svým designovým kolegům… více najdete v novém článku od českého výrobce Dřevojas.

Jak na rekonstrukci koupelny?

Rada_Q_MAX_expresni_set_drevodekor_cafe_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Čeká vás v nejbližší době přestavba koupelny? Pak se vám určitě bude hodit několik šikovných rad, na co si při ní dát obzvlášť pozor.

Kam se schoval LED?

ENZO_3_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Potemnělá koupelna a vy potřebujete rychle najít něco v zásuvce koupelnové skříňky. Známá situace, kvůli které však nemusíte hned rozsvěcovat hlavní světlo. Stačí zásuvku jednoduše otevřít... a svítit! Ptáte se, jak je to možné? No přece díky schovanému LED osvětlení uvnitř zásuvky!

Koupelna s příchutí dřeva

Invence_folie_dub_arlington_foto_zdroj_Dřevojas.jpg

Běžná česká koupelna a motiv dřeva? Proč ne! Moderní materiály vydrží vyšší vlhkost a od dřeva je nerozeznáte… přinášíme pár tipů od českého výrobce koupelnového nábytku spol. Dřevojas.

Koupelna: Malá, ale přesto velká

SINGLE_briza_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Pokud jste vlastníky menší koupelny, nemusíte si zoufat, že se vám do ní nic nevejde. Malá koupelna totiž automaticky neznamená málo úložného prostoru. Stačí si do ní chytře vybrat nábytek a rázem získáváte tolik místa, že ani nebudete vědět, co si s ním počít.

Design: Dlouháni v koupelně

Vysoke-skrinky.JPG

České koupelny rostou a s nimi roste i koupelnový nábytek. Máme tip na jedny dlouhány, kteří se budou hodit ...

HEZKY - ČESKY? Hlavně PRAKTICKY!

avantgarde_2_foto_zdroj_drevojas.jpg

Make-up, pudr, tužka na oči, řasenka, rtěnka, laky na nehty, hydratační krémy, micelární vody, parfémy … na to všechno jsou potřeba v koupelně dvě zásuvky! Proč? Češi to tak chtějí!

Koupelnová fantazie

Dreja_na_miru_skrinka_ve_tvaru_pismene_B_foto_zdroj_Dreja__1_.jpg

Také máte jasnou představu o tom, jak by měla vypadat vaše koupelna? Měla by mít neotřelý design, vybavení v atypických rozměrech či oblé tvary? Máte jasnou vizi, a přesto nemůžete najít to pravé? Už nemusíte hledat, máme pro vás řešení.

Pohlaďte si Velvet Touch - novinkový povrch na koupelnovém nábytku

Drevojas_NOVINKA_ENZO_1_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Už vás nebaví nudné vybavení vaší koupelny? Chtěli byste něco zvláštního? Co takhle třeba koupelnový nábytek modelu ENZO s povrchovou úpravou v exkluzivní variantě Velvet Touch?

Chytrá koupelna Santé se představila na letošním DESIGN BLOKU

Koupelna_budoucnosti_SANTÉ_pro_2025_foto_zdroj_Drevojas__3_.jpg

Jak bude vypadat koupelna budoucnosti? To ví přední český výrobce koupelnového nábytku společnost Dřevojas, v. d., která ji představila na letošní výstavě Designblok.

Nalezeno: 37 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu