Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Remmers: Nátěrové systémy pro řemeselníky

wanderlicht-1772.jpg

Firma Remmers vyvinula vysoce kvalitní nátěrové systémy pro ochranu dřeva jak v interiéru, tak v exteriéru. Na trhu je k dispozici celá řada vynikajících produktů, které nejen, že zdůrazní přirozenou krásu dřeva, ale také jej ochrání.

Novinky v nátěrech na dřevo i sklo nabízí SERVIND

servind-truhlarskyportal.gif

Společnost SERVIND s.r.o. patří již více než 15 let mezi přední specializované dodavatele nátěrových hmot pro průmyslové aplikace se zaměřením na povrchovou úpravu dřeva. Jde například o firmy Mirka, Sata, Lutro a Termomechanika, Festo, Colad a Hamach, Herkules aj.

Technologická revoluce v nátěrových hmotách

www_DSC1673x.jpg

Bohatý sortiment nátěrových hmot na veletrhu WOOD-TEC předvedla celá řada výrobců. Mezi těmi, kteří nás zaujali spektrem revolučních novinek nebo zajímavými produkty, však zazářila společnost CLOU Bohemia s.r.o. Jednatele firmy ing. Petra Faye jsme proto požádali o bližší seznámení s produkty, které by mohly zajímat naše čtenáře a příznivce. Na nejčastější dotazy a témata, s nimiž se redaktoři našeho portálu www.TruhlarskyPortal.cz setkávají, se v těchto odstavcích pokusíme reagovat.

Renner Italia S.p.A očekává opět velký zájem o kvalitní nátěrové hmoty na dřevo

m-kupr-renner.gif

M-KUPR s.r.o. představí na veletrhu WOOD-TEC kvalitní bezstyrénový polyesterový základ pod vysoké lesky.

Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu