Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 14 záznamů, Zobrazeno: 1 - 14

Jak bydlí páni kluci? Tak, že jim to každý závidí!

Trachea_nabytkova_dvirka_studentsky_pokoj_rada_Overface_motiv_motorkar_foto_zdroj_Trachea.jpg

Klukovství není omezeno konkrétním věkem, ale jedná se spíše o stav mysli, který mnohé muže neopouští ani ve stáří. Fascinace rychlými stroji, vědou a technikou nebo dobrodružnými příběhy, to jsou věci, které člověka v mládí chytnou a jen tak nepustí. Pojďte se spolu s námi podívat, jak může bydlení takových věčných kluků vypadat!

Design: ZAHALTE SVÉ BYDLENÍ…DO BAREV JARA

Basanti_5S_interier_foto_zdroj_GSERVIS__7_.jpg

Originalita interiéru je závislá i na výběru barev. Nebojte se a popusťte uzdu svojí představivosti a dolaďte domov do pestrých moderních jarních odstínů.

Design, trendy: NALINKUJ SI …

Celosklenene_dvere_piskovany_motiv_posuvne_do_stavebniho_pouzdra_AKTIVE_STANDARD_foto_zdroj_J.A.P__11_.jpg

Mít vše nalinkované - to je známé úsloví, které vyjadřuje přesný cíl a jasný životní plán. Linkování však v žádném případě neznamená nudu a všednost, zvláště pokud ho přeneseme do našeho bydlení. Tam rozehraje dobrodružnou cestu jemných linek napříč celým zařízením interiéru.

TRACHEA, a.s.: Technologické novinky posouvají nábytkový design do další dimenze

Novinky-2013-07.jpg

Sérii specializovaných veletrhů WOOD-TEC si snad ani nelze představit bez prezentace tak prestižní tuzemské firmy, jakou je společnost TRACHEA. Ta již pěknou řádku let minimálně ve středoevropském regionu narušuje poklidný vývoj nábytkového designu svými technologickými a designovými kreacemi.

Design, trendy: NAUČTE SVOU KUCHYŇ FRANCOUZSKY!

Trachea_nabytkova_dvirka_dodatecna_uprava_PATINA_PROVNCE_modrin_latte_foto_zdroj_Trachea.jpg

Líbí se Vám jednoduchý francouzský styl, který působí elegantně a sází na příjemné tvary a dekory ve stylu opotřebovaného masivního dřeva? Pak zbystřete… máme novinky!

Trachea: KDYŽ TO DOMA ŘVE!

kriklave-barvy.jpg

… úžasně křiklavé barvy, které vaše bydlení srovnají do latě! Že se jich bojíte? To děláte špatně… Díky těmhle odstínům doslova vystřízlivíte ze špatné nálady, nudy nebo únavy.

Čtyři oříšky pro každého… Trachea / Design, trendy

dvere_BONALANA_obkladovy_panel_satni_skrin_dyha_orech_foto_zdroj_SAPELI.jpg

Vlašský, lískový, burský, pistáciový, kokosový, para či kešu. Když uslyšíte názvy těchto dobrot, tak se vám vybaví jedno slovo společné pro všechny. OŘECH. Ořech je laskomina, kterou běžně dáváme do buchet, cukroví či jen tak zakousneme k pivu či vínu. Kdo je velkým milovníkem těchto plodů, tak si svůj domov může zútulnit nábytkem v ořechovém dekoru. A není to vůbec složité….

Slaďte si interiér… snadno a efektně

interier_sladeny_motivem_tulips_foto_zdroj_roadshow.jpg

Nejčastější otázkou, která stojí na začátku návrhu každého interiéru, je, jakým způsobem propojit – sladit všechny jeho části, aby celý prostor působil kompaktním dojmem. My známe odpověď… je překvapivě jednoduchá.

Který je třetí nejdůležitější kus nábytku? My to víme!

nabytkova_dvirka_trachea_provedeni_folie_rada_standard_palisandr_foto_zdroj_trachea.jpg

Kdy byla vyrobena první skříň? To netušíme… Co ale víme naopak jistě – že vznikla jako třetí nejdůležitější kus nábytku hned po posteli a židli. Od té doby už ovšem neplní pouze funkci úložného prostoru, stále více je také nositelem právě designu a stylu v interiéru…

Trachea představila na IBF Mobitexu dětskou kolekci motivů!

Overface_digitalni_potisk_nabytkovych_dvirek_motiv_Mysi_v_akci_foto_zdroj_Trachea.jpg

Nábytek pro děti, který je svou velikostí a tvarem našim nejmenším uzpůsoben – to není nic neobvyklého. Ovšem nábytková dvířka s vyfrézovaným nebo natisknutným dětským obrázkem je novinka, kterou na letošním veletrhu IBF Mobitex představila společnost Trachea.

Soutěž pro všechny kreativní designery, umělce, nábytkáře, studenty, učně a šikovné zájemce o bydlení !

www_TRACHEA_original_w800.jpg

Hledáme nové a originální nápady na motivy nábytkových potisků Overface. Odměny pro vítěze: 1. cena: iPad 2 2. cena: iPhone 3. cena: iPod

Nebuďte jako „spadlí z višně“ ... … pořiďte si ŠVESTKU!

Kuchynska_dvirka_Trachea_tvar_frezovani_48_folie_Standard_580_svestka_a_folie_Standard_580_trnka_svetla_foto_zdroj_Trachea.jpg

Všimli jste si někdy, jak výjimečným designem oplývá tato dřevina? Pokud ne, je nejvyšší čas si nějakou „švestku“ domů pořídit. Zatímco se teď na jaře budete těšit pohledem na smetanové květy rozkvétajícího stromu za okny, může vaše ruka spočinout na kuchyňské lince či jiném kusu nábytku právě v tomto dřevodekoru… a pozor! vše sladěno jedním dekorem!

Zazelenat se a rozkvést… teď! - Design / Trendy

Grafosklo_celosklenene_dvere_s_jarnim_motivem_foto_zdroj_J.A.P..jpg

Roztáhněte závěsy, vpusťte do svého domova první jarní sluneční paprsky a převlečte svůj nábytek do barev svěže zelené trávy… a to velmi stylově za pomoci největších interiérových novinek!

TRACHEA, s.r.o.: Overface … Absolutní novinka v nábytkářském průmyslu!

www_Overface_kuchyne_Trachea.jpg

Rozhodně zajímavou možností, jak netradičně uchopit design nábytku, přesněji nábytkových dvířek a dalších ploch, je Overface – digitální potisk. Nabízí skutečně zajímavý způsob jak zaujmout a vymanit se z tradičního pojetí designu nábytkových prvků.

Nalezeno: 14 záznamů, Zobrazeno: 1 - 14

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu